HAVAINTOJA IHMISYYDESTÄ -blogi

Miksi kundaliinienergia pelottaa?

Torstai 20.8.2020 klo 21:56 - Yksi Sydän / Laura


Olen viime aikoina kohdannut muutaman kerran tilanteita, kun kuulen ihmisten sanovan: "Eikö kundaliinienergia ole vaarallista?"

Siksi halusin kirjoittaa aiheesta blogiartikkelin.

Kundaliinienergia on voimakas energia. Mutta mitään pelättävää siinä ei ole, sillä se on luonnollinen osa meitä, meissä. Se on jumalallisen voiman liekki meissä.

Ymmärrän ja näen hyvin selvästi, mistä tämä pelko-ohjelmointi tulee. Kun ihminen saadaan pelkäämään omaa voimaansa ja voimaantumistaan, se palvelee tiettyjen tahojen tarkoitusperiä. Tämä on jatkunut planeetallamme tuhansia, tuhansia vuosia. Ja sekin on tietysti ollut tarkoituksenmukainen osa ihmisyyden kokemusta jota olemme tulleet tänne kokemaan ja oppimaan.

Kundaliinienergia on luova elämänenergia, joka sijaitsee selkärangan tyvessä, juurichakrassa ja nousee sieltä tietoisuuden kasvun ja kehityksen myötä pikkuhiljaa ylöspäin.

En puhu tässä artikelissa sen tarkemmin kundaliinienergiasta, vaan haluan tuoda oman näkemykseni siitä, miksi kundaliinienergia ei ole vaarallista tai haitallista  - haitallista sen sijaan on se, että kundaliinienergia on ollut hyvin pitkään jumissa ja epätasapainoisessa virtauksessa ja että energiajärjestelmämme - chakrat ja nadit ja hienovärähteiset kehot ovat tukossa.

Meille ei opeteta missään mitään energiajärjestelmästämme ja se jättää todella ison aukon tietämykseemme ja itsetuntemukseemme. Tällä hetkellä elämme kuitenkin aikaa, jolloin kosmiset ja galaktiset energiat aktivoivat joka ikistä ihmistä tällä planeetalla ja aktivoivat siten myös kundaliinienergiaa.

Elämme maailmassa, jossa varmaankin suurin osa yhteiskunnista on järjestetty niin, että ne eivät aktivoi ihmisen sisäistä viisautta ja voimaa: kasvatus- ja koulutusjärjestelmä, uskonnot, terveydenhuoltojärjestelmä, ravinto ja niin edelleen. Elämme maailmassa, joka on tehnyt kaikkensa tukahduttaakseen ihmisten sisäisen viisauden ja voiman ja siinä on kieltämättä onnistuttu erittäin hyvin. Energiajärjestelmässä tämä näkyy niin, että kundaliinienergia pysyy erittäin matalalla.

Koska kundaliinienergia on luontainen ja luonnollinen osa meitä, sen kuuluisi virrata kehossa ja energiajärjestelmässä terveellä ja tasapainoisella tavalla. Mutta koska näin ei ole ollut, kehoomme ja energiajärjestelmäämme on päässyt kertymään paljon tukoksia. Verrataan sitä vaikka kerrostalon putkistoon, joka on ollut käyttämättä hyvin pitkään: sinne on kertynyt kaikkea moskaa, ruostetta, tukoksia. Sitten kun putkisto yhtäkkiä taas otetaan käyttöön, se on tehtävä pikku hiljaa, niin ettei kaikki moska tule kerralla pihalle.

Jos sinusta tuntuu, että olet tällä hetkellä ruuvipenkissä, tiedä, että et ole tehnyt mitään väärin, ja sinussa ei ole mitään vikaa!

Elokuun 8. ja erityisesti 15. päivän jälkeiset energiat ovat olleet todella, todella voimakkaat! Olemme synnyttämässä Uutta Maata ja se on juhlimisen arvoinen asia, vaikkei se aina niin ihanalta tuntuisikaan :)

Muutama vinkki helpottamaan oloa ja energioiden virtausta:

  • hengitysharjoitukset
  • kundaliinijooga tai mikä tahansa jooga mistä pidät
  • luonnossa oleminen
  • chakrojen eli energiakeskusten hoitaminen
  • meditaatio
  • korkeavärähteinen ravinto
Ainakin minä olen ollut todella janoinen viime päivien tulisessa energiassa ja kaivannut tuoremehuja (itse puristettu kurkkumehu, appelsiinimehu, ananasmehu jne.)