HAVAINTOJA IHMISYYDESTÄ -blogi

Ihmiskunnan tietoisuuden kehityssyklit

Lauantai 29.8.2020 klo 20.07


Sain kimmokkeen tälle kirjoitukselle tänä aamuna, kun ystäväni lähetti minulle linkin Totuuden Etsijöiden lähetykseen, jossa astrologi Seppo Tanhua puhui nykyhetken tilanteesta ja ahdistuneisuudesta astrologian valossa.

Erityinen asia, joka resonoi minussa, oli kosminen planeetta Pluto; kosmisen järjestyksen palauttaja.

Kuinka moni meistä elää ajatuksessa, että maailmankaikkeus on vihamielinen ja sattumanvaraisesti liikehtivä, arvaamaton paikka, jossa me olemme avuttomia heittopusseja? Tai kuinka monelle meistä on joskus kerrottu, että meissä on valtavan suuri voima ja potentiaali luoda ympäröivää todellisuutta? Jos on, onnittelen - olet elänyt tietoisten ihmisten ympäröimänä :)

Elämme vapaan tahdon planeetalla, mutta tietenkin osana kosmista ja galaktista suurempaa kokonaisuutta ja järjestystä.

Ja yksi osa tätä kokonaisuutta on ihmiskunnan kollektiivisen tietoisuuden kehitysvaiheet. Joulukuussa 2012 siirryimme valon aikaan, ja juuri luin jostain, että tämän vuoden joulukuussa siirrymme täysin vesimiehen aikaan - maaelementistä ilmaelementtiin.

Tietoisuuden kehityssykleihin kuuluu se, että välillä ihmiskunta on hyvin korkealla tietoisuudentasolla, ja välillä vaivutaan syvälle uneen ja unohdukseen. Unohdukseen siitä, ketä olemme, ja mikä voima ja potentiaali meissä on. Nyt on tullut aika herätä muistamaan.

Ja kaikki se, mitä näemme ulkoisessa maailmassa, on heijastus tästä sisäisestä heräämisprosessista. Paluuta vanhaan ei ole! Tervetuloa uusi, kaunis, onnellinen ja kaikille yltäkylläinen maailma ja kultainen aikakausi.

Heräämisprosessi on vaiheittainen ja ikuisesti jatkuva. Ja se koostuu monenlaisista heräämisistä ja tapahtuu jokaiselle siinä järjestyksessä ja sillä lailla, mikä kullekin parhaiten sopii. Toiset ihmiset kokevat ns. "yhteiskunnallisen heräämisen", jota kutsun 3D-matrixista irroittautumiseksi tai vapautumiseksi. Siinä ihminen herää kyseenalaistamaan kaiken sen, mihin meidät on ohjelmoitu "yhtenä ainoana totuutena". Hän alkaa tutkia asioita eikä enää purematta niele kaikkea, mitä meille kerrotaan. Hänesta alkaa pikkuhiljaa tulla täysivaltainen ja voimaantunut ihminen.

Toiset ihmiset etenevät henkisen heräämisen tietä, jolloin he alkavat tutkia ja tutustua itseensä ja maailmankaikkeuteen syvemmällä tasolla ja alkavat omakohtaisten kokemusten, puhdistumisen, parantumisen ja tietoisuuden laajentumisen kautta kasvaa siihen suurempaan ihmisyyden potentiaaliin, joka meissä kaikissa on.

Monella myös henkinen herääminen ja yhteiskunnallinen herääminen kulkevat käsi kädessä, sillä kun tietoisuus ja energiajärjestelmä alkaa puhdistua ja laajentua, ja myös käpyrauhanen puhdistua ja avautua, ihmiseltä luonnollisesti putoavat "suomut silmiltä".

En puhu tässä artikkelissa sen tarkemmin  siitä, mikä tuo matrix (matriisi) tai 3D-matrix on, mutta jos olet kiinnostunut aiheesta, siitä löytyy paljon tietoa ja jos tykkäät katsella englanninkielisiä videoita, muun muassa tässä Julia Desmondin videossa on kerrottu aiheesta lyhyesti (voit kelata noin 11 minuutin kohdalle mistä varsinainen juttu alkaa)

Itse kuvailen matrixia "keinomaailmana". Ja koska se on värähtelyltään keinotekoinen, epäaito, sitä täytyy - ja on täytynyt tuhansia vuosia - myös jatkuvasti ylläpitää, se tarvitsee jatkuvasti syötettä pysyäkseen pystyssä, muuten se romahtaa.

Herkät ihmiset, jotka tuntevat jatkuvasti kollektiivisia, kosmisia ja galaktisia energioita, aistivat koko ajan hyvin selvästi, missä mennään. Ja tänä vuonna nuo vanhat rakenteet ovat purkautuneet ja romahtaneet hyvin paljon - ja uutta on syntymässä. Sellaista uutta, joka on linjassa kohonneen värähtelytason kanssa.

Eli vaikka asiat saattavat vaikuttaa kaoottisilta ja huonoilta, ne eivät ole sitä, miltä näyttävät. Sillä olemme palaamassa kosmiseen järjestykseen. Ja tätä järjestystä ohjaa rakkaus ja ykseys.