HAVAINTOJA IHMISYYDESTÄ -blogi

Ykseystietoisuuteen herääminen - ihmisyyden korkein täyttymys

Perjantai 31.12.2021 klo 20.11


Olen ns. itsetuntemuksen tai henkisen matkani varrella kokenut useita upeita hetkiä (ja myös useita kamalia hetkiä, kuten jokainen valon soturi varmasti omasta kokemuksestaan tietää). Kirjassani mainitsen siitä, miten korkeamman tietoisuuden, ykseyden valoa täytyy johtaa meihin vähitellen jotta tiivis fyysinen kehomme ja energiajärjestelmämme kestää sen.

Maailmassa on monia ns. valotyöntekijöitä ja ryhmittymiä, jotka omalla tavallaan auttavat tuomaan maailmaamme ykseyden, rakkauden ja jumalallisen totuuden valoa ja edesauttamaan ihmiskunnan kollektiivisen tietoisuuden nousua.

Sain marraskuun alussa kokea tähänastisen elämäni voimakkaimman ja vaikuttavimman valaistumiskokemuksen ja ykseys-rakkauskokemuksen. Tuota tilaa kesti muutaman päivän ajan ja sitä edelsi egomielen hurjistuminen. Tiedäthän joka kerta, kun edessäsi on suuri tietoisuuden kvanttihyppy, egomielesi tietää, että jokainen tuollainen kokemus heikentää sitä ja se tekee siksi kaikkensa kietoakseen sinut takaisin omiin temppuihinsa - usein hyvin ovelasti.

On aika vaikeaa yrittää kuvailla tuota kokemusta sanoin, mutta en olisi koskaan voinut kuvitella, että tässä ihmisinkarnaatiossa, tässä ihmiskehossa voisi kokea sellaista iloa, rakkautta, yhteyttä ja ykseyttä. Ja koska ykseys on maailmankaikkeuden perimmäinen totuus, sen takia ykseys myös leviää kulovalkean tavoin. Ykseystietoisuuden kulovalkea koskettaa jokaista ihmista, jonka kohtaat ollessasi tuossa tilassa ja myös kaikkia niitä ihmisiä, jotka kuuluvat ns. sieluperheeseesi. Ja vaikka et vielä pysyvästi pystyisi elämään sellaisessa tilassa, se muuttaa tietoisuuttasi pysyvästi ja suuresti. Mutta kasvun matka ei pääty koskaan - nöyrä etsijä muistaa sen, että tietoisuuden tikapuilla riittää aina askelmia ylöspäin.

Sain omakohtaisesti kokea sen, mitä olin aiemmin tiennyt älyllisesti. Kun minulle vuonna 2012 annettiin yrityksen nimi Yksi Sydän (joka on oikeastaan energeettinen puumerkki), tiesin, että se edustaa kollektiivisen sydäntietoisuuden heräämisen energiaa: sitä, kun ihmisten sydänten valo alkaa syttyä, ja niistä muodostuu kaunis, maailmanlaajuinen verkosto joka syöttää äärettömän voimakasta pyyteettömän rakkauden taajuutta ihmiskunnan kollektiiviseen verkkoon.

Sen takia valaistuminen ja ykseystietoisuuteen herääminen ei ole mikään henkilökohtainen meriitti tai saavutus henkisessä CV:ssä, vaan palvelus omalle kotimaallesi, omalle perheelleesi/suvulllesi ja laajemmassa mittakaavassa koko ihmiskunnalle.

Oletko valmis vastaanottamaan?