HAVAINTOJA IHMISYYDESTÄ -blogi

Kuka olet?

Keskiviikko 13.4.2022 klo 16.01 - Matkalla korkeampaan tietoisuuteen (2018)


"Älä usko Jumalaan - koe, tiedä ja tunne Jumala"

Mikä ihana neuvo. Uskoessasi nojaat sokeasti johonkin, mitä joku toinen on kertonut tai kokenut. Kokiessasi jotain omakohtaisesti se on osa sinua, asuu sinussa ja säteilee jokaisesta solustasi ja koko olemuksestasi. Kukaan ei voi ottaa sitä sinulta pois. Ja kun puhut kokemuksen äänellä, muutkin tuntevat sen resonanssin.

Näissä teksteissä ei ole mitään uutta asiaa eikä mitään, mitä et sisäisesti tietäisi, tai olisi joskus lukenut tai kuullut. On kuitenkin erittäin tarpeellista, että tietoisuuteen ja henkiseen kasvuun liittyviä asioita tulee nykyään joka tuutista. Näistä asioista on kirjoitettu lukemattomia blogeja ja kirjoja - nyt ja aina. Jos maailma voisi valaistua pelkällä älyllisellä tiedolla henkisyydestä ja ihmisyydestä, se olisi varmasti tapahtunut aikoja sitten.

Tie on kuitenkin kokemuksellinen. Siinä vaiheessa, kun olet valoa jokaisella solullasi, etkä ainoastaan mielen käsitteinä ja puheissasi - silloin todella vaikutat maailmaan. Kyse on muistamisesta, sydämessäsi muistat ja tiedät kaiken, mistä tässä puhutaan. Eri ihmisten kautta tuodaan viisautta eri muodoissa: eri aspekteja, eri näkökulmia. Ei ole yhtä ainoaa totuutta. Mieli haluaisi yhden absoluuttisen totuuden, johon nojata. Mieli ei siedä epävarmuutta, muuttumista ja ulkopuolelta tulevaa muutosta. Se haluaa varmuutta, takertumista ja pysyviä rakenteita.

Kuka olet?

Et ole keho, jolla ehkä on sielu. Olet ikuista tietoisuutta, jolla on väliaikainen, tämännäköinen ja tätä sukupuolta oleva keho. Kehosi on erittäin tiiviissä muodossa olevaa tietoisuutta. Maailmankaikkeudessa ei ole mitään, mikä ei olisi tietoisuutta, energiaa. Tämän energian todellinen olemus ja koossapitävä voima on pyyteetön rakkaus. Todellinen olemuksesi ei ole tämä fyysinen keho, vaan jotain paljon suurempaa ja mahtavampaa joka ei koskaan katoa.

Tietoisuuden taso tarkoittaa energian määrää joka ihmisellä on käytettävissä. Tietoisuuden taso kasvaa oivallusten ja kokemusten myötä. Tietoisuuden tason voi myös nähdä, jos on mystikko. Se on myös fyysisin silmin nähtävissä ja aistittavissa tietynlaisena "näkymättömänä loisteena" ja valona ihmisessä. Helpoiten tietoisuuden näkee suoraan ihmisen silmistä. Kaikki ihmiset tunnistavat korkeamman tietoisuuden. Sitä voidaan kutsua vaikkapa ykseystietoisuudeksi, kosmiseksi tietoisuudeksi tai jumalalliseksi tietoisuudeksi. Se resonoi jokaisen ihmisen sisimmässä olevan korkeamman tietoisuuden kanssa.

Toiset reagoivat korkeampaan tietoisuuteen rakkaudella, toiset pelolla, riippuen siitä, kuinka samastuneita he ovat mieleen ja egoon. Korkeampi tietoisuus voi tuntua uhkaavalta egolle ja mielelle, koska se on puhdasta valoa. Lapset ja eläimet vastaavat välittömästi korkeampaan tietoisuuteen, koska eläimillä ei ole erillistä minää ja pienillä lapsilla minän tunne on usein hyvin vähäinen, lapset ovat puhtaita ja viattomia.

Korkeampi tietoisuus asuu jokaisen ihmisen sydämessä. Siksi jokaisella on mahdollisuus saada siihen yhteys, voimistaa sitä olemuksessaan ja lopulta myös sulautua siihen.

Et ole tulla tupsahtanut tänne sattumalta. Olet valinnut tämän planeetan ja vanhempasi huolellisesti ennen inkarnoitumista. Syntymähetkesikään ei ole sattumaa. Et myöskään ole täällä ensimmäistä kertaa. Kun synnyit, vajosit unohduksen ja erillisyyden uneen. Unohdit, kuka olet. Unohdit, että sinussa on kaikki. Siksi maan päällä peloissasi, surussa ja eksyneenä etsit täyttymystä ja kotia ulkopuoleltasi.

Suurin osa ihmisistä ei muista tai tiedosta menneitä elämiä ollenkaan ja se on omaksi parhaaksesi. Psyyke ei kestäisi kaikkia muistoja ja lisäksi täydellinen muistinmenetys auttaa sinua ottamaan elämän pelin tosissaan. Kuitenkin kaikki menneet kokemukset ja myös taidot ovat varastoituneena sinuun aivan solutasoa myöten. Et synny tänne tyhjänä tauluna, vaan synnyt tänne jatkamaan niitä oppiläksyjä, jotka sinulta jäivät kesken. Voisi myös sanoa, että synnyt tänne, jotta voisit tyhjentyä kaikesta saasteesta, mitä sisällesi on kertynyt elämien aikana ja tulla siksi, kuka todella olet: hohtavan kirkas jumalallisen valon timantti.

Kun olet tyhjentynyt, sen jälkeen voit täysin täyttyä korkeammalla tietoisuudella. Silloin saat palata kotiin - ei fyysisesti, vaan tietoisuudessa. Tulla yhdeksi ja vapautua erillisyyden harhasta.

----

Tähän samaan aiheeseen liittyen haluan jakaa Jason Shurkan videon "What is GOD?"