HAVAINTOJA IHMISYYDESTÄ -blogi

Valaistuminen - ainoa pysyvä ratkaisu ihmiskunnan ahdinkoon

Lauantai 13.11.2021 klo 20.54


Kun luet otsikon, mitä ajatuksia se herättää sinussa? Nouseeko mieleesi ajatus, että valaistuminen kuuluu vain menneiden aikojen suurille mestareille, tai jollain lailla erityisille ihmisille, jotka ovat "ansainneet" sen?

Tai että valaistuminen tarkoittaisi sitä, että hylkäät maallisen elämän ja sen ilot ja siirryt istumaan ja meditoimaan puun alle tai Himalajan vuoristoon?

Entä jos kerron sinulle, että on olemassa ihmisiä, olentoja, tietoisuuksia, joiden rakkaus ja myötätunto ihmiskuntaa kohtaan on jotain niin käsittämättömän ja rajattoman suurta, että he ovat työskennelleet vuosisatojen ajan mahdollistaakseen tämän lahjan antamisen ihmiskunnalle nyt, tänä kriittisenä hetkenä. Pystyisitkö sinä vastaanottamaan sen?

Tulen tekemään erillisen blogipostauksen, missä kerron omasta valaistuneen tilan kokemuksestani ja siitä, miten se on muuttanut minua ja elämääni, mutta sitä ennen haluan kuitenkin jakaa linkin, jonka kautta pääset lukemaan lisää ja myös itse osallistumaan tapahtumiin. Jos sydämessäsi resonoi se, että sinä voisit olla yksi niistä 74 000 ihmisestä, jotka siirtyvät pysyvästi elämään korkeammassa tietoisuudentilassa, rakkaudessa ja ykseydessä, ja edesauttavat siten Suomen ja koko ihmiskunnan valaistumista.

https://journeyintoawakening-nordic.eu/suomi/