HAVAINTOJA IHMISYYDESTÄ -blogi

Valon Voima

Keskiviikko 10.3.2021 klo 20.47


Viime sunnuntain Maailmanlaajuisen, äärettömän voimakkaaseen Ykseystapahtumaan osallistuessani sain taas hyvän muistutuksen Valon voimasta. Tietoisuuden Valon voimasta. Ykseyden voimasta.

Jos maapallolla on tällä hetkellä yli 7 miljardia ihmistä, ja jos maailmassa on tai olisi 74 000 ihmistä, jotka ovat vakiintuneet valaistumisen tilaan eli hyvin korkeaan tietoisuuden tilaan, se nostaa koko ihmiskunnan tietoisuuden. 

Miten on mahdollista, että noin häviävän pieni osa voi vaikuttaa näin valtavan ihmismassan tietoisuuteen...? 

Tästä ovat puhuneet monet korkealla tietoisuuden tasolla olevat mestarit ja auttajat. 

Jos sovellat tätä samaa omaan lähipiiriisi ja mietit, miten suuri vaikutus yhdellä heränneellä tai valaistuneella ihmisellä on ympäristöönsä. Wau.

Kun itse aloin vuonna 2012-2013 pitää blogia, en voinut kuvitellakaan, että maailmassa olisi ketään, jolla olisi mitään ihmiskunnan heräämistä, voimaantumista, valaistumista ja ykseyttä vastaan. VOI, miten naiivi olin! VOI, miten väärässä olin.

Oma kokemus on näyttänyt minulle, miten suuri voima valolla on. Niin suuri, että jopa pienen blogin kirjoittaminen ja sen levittämä valo ja tietoisuus ovat uhka niille, jotka haluaisivat mieluummin jatkaa Kali Yugassa. 

Kukaan eikä mikään voi kuitenkaan estää Valon ja Rakkauden aikakautta, koska elämme syklisessä maailmankaikkeudessa, joka hengittää koko ajan. 

Mitä useampi ihminen tekee sisäistä työtä oman tietoisuutensa puhdistamiseksi ja laajentamiseksi, se auttaa nostamaan koko kollektiivia - koska olemme Yksi.