Maanläheinen ja herättelevä kirja ihmisyydestä:

MATKALLA KORKEAMPAAN TIETOISUUTEEN

Mitä on henkisyys ja tietoisuuden kasvu? Miksi elämä myllertää ja kaikki voi mennä uusiksi vaikka pinnalta katsottuna asiat näyttäisi olevan ihan hienosti? Mitä henkisyys on käytännössä, osana jokapäiväistä elämää? Mitä tarkoittaa itsetuntemus? Mitä voit tehdä, jotta voisit kasvaa tietoisuudessa ja transformoitua, ja alkaa kuoriutua siksi upeaksi ihmiseksi, joka todella sisimmässäsi olet? Miten sinä yksilönä voit omassa arjessasi vaikuttaa paitsi omaan eläämäsi, myös ihmiskunnan kollektiivisen tietoisuuden nousuun?

Tässä korkeavärähteisessä ja silti erittäin käytännöllisessä ja maanläheisessä, herättelevässä ja innostavassa kirjassa jaan tietoa, ajatuksia ja omiin kokemuksiini ja sisäisiin oivalluksiini perustuvia havaintoja elämästä tietoisuuden kasvun, henkisyyden ja itsetuntemuksen polulla.

Tämä kirja on sinulle, joka etsit syvempää tarkoitusta ja täyttymystä, ja jonka intohimo on kasvaa korkealle tietoisuuden tasolle - ja joka uskallat katsoa rehellisesti itseäsi, etkä pelkää kuulla suoria sanoja meistä ihmisistä ja ihmisyydestä.


Kirjan hinta on 26,90 eur (sisältää postikulut kotimaassa). Kirjan voit tilata yksi.sydan@protonmail.com

Ilmoita tilausviestissä postitusta varten:

  • vastaanottajan nimi
  • täydellinen osoite
  • matkapuhelinnro paketin postitusta ja saapumisilmoitusta varten.

Lähetän sinulle sähköpostilla Zettle by PayPal -maksulinkin tai Mobile Pay -linkin ja kun olen vastaanottanut maksusi, postitan kirjan ja saat siitä lähetyksen seurantatunnuksen.

Ote kirjasta:
Matka itsetuntemukseen on matka korkeampaan tietoisuuteen

Meissä jokaisessa on valtavan suuri viisaus. Valtavan suuri potentiaali. Valtavan suuri valo. Valtavan suuri voima. Valtavan suuri rakkaus. Valtavan suuritietoisuus. Mutta miten saada se esiin ja ottaa se käyttöön?
Tätä henkilökohtaisen kasvun matkaa voidaan kutsua henkisyydeksi ja matkaksi korkeampaan tietoisuuteen. Mitä on henkisyys? Ja mitä se ei ole?

Henkisyyden nimissä on paljon tarjolla viihdettä. Ei viihteessä sinänsä mitään vikaa ole, mutta viihteen tehtävä on viedä huomio itsesi ulkopuolelle, ja siksi henkisen viihteen avulla et kasva, mutta henkinen egosi kyllä kasvaa. Jos todella haluat kasvaa ihmisenä ja haluat, että tietoisuutesi muuntuu ja puhdistuu ja että voit kukoistaa kauniina kukkana täydessä potentiaalissasi elämäsi kaikilla osa-alueilla, sinun on tehtävä matka omaan sisimpääsi, itsetuntemuksen matka. Sinun on tutustuttava itseesi; siihen, millainen ihminen todella olet, kaikkine huonoine
ja hyvine puolinesi. Mitä tukahdutettuja tunteita ja haavoja, loukkaantumisen tunteita, ajatuksia, uskomuksia, pelkoja ja käyttäytymismalleja ja rajoitteita kannat mukanasi? Miten kohtelet muita? Entä itseäsi?

Henkisyys ei ole minkään itsesi ulkopuolella olevien asioiden tutkimista. Eikä se ole muusta elämästä irrallinen asia. Se on täyden potentiaalisi käyttöön ottamista elämän kaikilla osa-alueilla: terveydessä, ihmissuhteissa, vauraudessa,
menestyksessä ja tietoisuuden kasvussa. Se on matka, joka ei koskaan pääty. Se on tapa elää. Se on halua kasvaa ja kehittyä ihmisenä, ja myös valmiutta päästää irti kaikesta sellaisesta, mikä rajoittaa täydessä potentiaalissasi elämistä.

Henkisyys ei ole sitä, että yrität olla rakastava, pyhä, hyvä, positiivinen ja noudatat ihanteita. Todellinen kasvu tulee tietoisuuden transformaatiosta, muuntumisesta, puhdistumisesta, parantumisesta. Transformaation alku on se,
että tutustut itseesi, kohtaat itsesi ja erityisesti ne osat itsestäsi, jotka olet piilottanut itse itsestäsi luomasi kiiltokuvaimagon alle. Kun tietoisuutesi alkaa puhdistua ja muuntua, sinusta alkaa vaihe vaiheelta –
joskus hyvinkin nopeasti – kuoriutua esiin se valtava viisaus, voima, valo ja rakkaus joka sinussa on.

Kuulostaa yksinkertaiselta... mutta miten se sitten tapahtuu käytännössä? Oman kokemukseni mukaan nopein tie tietoisuuden puhdistumiseen ja muuntumiseen on tulla kosketuksiin meitä paljon korkeamman, puhtaan, myötätuntoisen ykseystietoisuuden kanssa, ja ottaa myös vastaan apua ihmisiltä, jotka itse elävät korkeassa tietoisuudentilassa.

Henkisyyson ennen kaikkea siirtymistä sanoista tekoihin. Se on tietoisuuden muuntumista
niin, että todella olet jokaisella solullasi ja koko olemuksellasi viisauden, rakkauden ja valon majakka. Silloin tietoisuutesi värähtelee näitä ominaisuuksia ja vaikutat läheisiisi ja maailmaan positiivisella tavalla.
Itsesi parantaminen ja tietoisuutesi puhdistaminen on suurin lahja, minkä voit
antaa maailmalle.


Kirjani ”Matkalla korkeampaan tietoisuuteen” on maanläheinen, käytännönläheinen
ja korkeavärähteinen kirja henkisyydestä ja itsetuntemuksesta.


Lue lisää ja osta omasi https://www.yksisydanyksitietoisuus.fi/kirja