MAANLÄHEINEN JA HERÄTTELEVÄ KIRJA IHMISYYDESTÄ

mitä sinun on nähtävä itsessäsi ja tehtävä arjessa, jotta voit kasvaa?

Mitä on henkisyys? Miten voit kasvaa? Mitä sinun on nähtävä ja tehtävä, jotta voisit kasvaa ja
transformoitua, ja tulla siksi upeaksi ihmiseksi, joka todella olet!


Matka korkeampaan tietoisuuteen ei ole mitään mystistä eikä eksoottista, vaan se on luonnollinen olotilasi ja se on meidän jokaisen ulottuvilla! Matka korkeampaan tietoisuuteen on sisäinen matka itsetuntemukseen: kohti täyden potentiaalisi käyttöön ottamista, voimaantumista, parantumista ja sen myötä parempaa, onnellisempaa, täyttymyksellisempää elämää!

Tässä korkeavärähteisessä ja silti erittäin käytännöllisessä ja maanläheisessä, herättelevässä ja innostavassa kirjassa jaan tietoa, ajatuksia ja omiin kokemuksiini ja oivalluksiini perustuvia havaintoja elämästä tietoisuuden kasvun, henkisyyden ja itsetuntemuksen polulla.

Mitä oikeastaan on henkisyys ja tietoisuuden kasvu? Miten sinä yksilönä voit omassa arjessasi vaikuttaa paitsi omaan eläämäsi, myös kollektiivisen tietoisuuden nousuun? Mitä se on käytännössä, osana jokapäiväistä elämää? Mitä tarkoittaa itsetuntemus, ja mitä on tehdä matkaa omaan sisimpääsi, kohti vapautta ja tietoisuuden transformaatiota? Matka korkeampaan tietoisuuteen on kaikessa yksinkertaisuudessaan
matka täyteen potentiaaliimme, ja sen myötä onnellisempaan ja
täyttymyksellisempään elämään!

Matkalla korkeampaan tietoisuuteen on kirja ihmisyydestä ja siitä, mitä sinun ja minun on tehtävä, jotta voisimme yksilöinä ja sen kautta myös ihmiskuntana kasvaa ja kehittyä, mitkä ovat suurimmat sisäiset esteet kasvun tiellä.Tämä 123-sivuinen kirja ei sisällä tylsää jargonia ja teorioita, vaan on erittäin käytännönläheinen. Matkalla korkeampaan tietoisuuteen on tuhti paketti täyttä asiaa, joka ravistelee ja herättelee sinua.

Tämä kirja on sinulle, joka etsit syvempää tarkoitusta ja täyttymystä, ja jonka intohimo on kasvaa korkealle tietoisuuden tasolle -ja joka uskallat katsoa rehellisesti itseäsi, etkä pelkää kuulla suoria
sanoja meistä ihmisistä ja ihmisyydestä.

tilaa kirja lomakkeella tai klikkaa itsesi alta suoraan verkkokauppaan

palaute kirjasta

"Voi Laura, niin ihanan upean kirjan olet kirjoittanut!! Kerrankin
rehellinen, aito. Ihan ahmin sitä! Niin ilo lukea. En ole aiemmin
lukenut mitään näin rehellistä, avointa, syvää. Korkein tietoisuus
todellakin mukana. Sydän aukeaa, kun lukee. Kiitos. "
-Jaana