HAVAINTOJA IHMISYYDESTÄ -blogi

Miksi maailma tarvitsee valaistuneita ihmisiä?

Torstai 19.1.2023 klo 22.01


Mitä sinulle tulee mieleen valaistuneesta ihmisestä? Onko se ehkä joku outo tyyppi, joka on täysin erkaantunut ja vieraantunut maailmasta ja todellisuudesta?

Niiden kohta 14 vuoden aikana, jolloin olen tehnyt syvää matkaa itseeni, olen löytänyt sieltä suurimmat aarteet mitä on olemassa. Olen löytänyt sieltä myös ne kamalimmat asiat, jotka ovat olleet hautautuneena olemuksen syviin, tiedostamattomiin osiin.

Viimeiset kaksi vuotta ovat olleet matkani huikeimpia aikoja. Kiitollisena siitä, että saan olla mukana tässä Ekam/GAM -ilmiössä, joka on muuttanut elämäni aivan täysin.

Takaisin blogin ensimmäiseen lauseeseen - kuka ja mikä on valaistunut ihminen, ja miksi maailma tarvitsee sellaisia?

Maailma tarvitsee valaistuneita ihmisiä, koska ihmiskunnalle ei ole olemassa jotain ulkoista "pelastajaa" joka tulee ja tekee työn puolestamme. Vaaditaan kriittinen massa ihmisiä, jotka säteilevät ja värähtelevät valaistunutta tietoisuudentilaa kaikkialla missä he kulkevat ja elävät. Heitä tarvitaan kaikkialle maailmaan! Tarvitaan valaistuneita äitejä ja isiä, tarvitaan valaistuneita kassamyyjiä, tarvitaan valaistuneita siivoojia, tarvitaan valaistuneita pankinjohtajia, tarvitaan valaistuneita kampaajia, tarvitaan valaistuneita liikunnanohjaajia, tarvitaan valaistuneita opettajia ja lastentarhanopettajia, tarvitaan valaistuneita poliitikkoja, tarvitaan valaistuneita nuoria.

Kaikkialle maailmaan ja kaikkiin yhteiskunnan osiin tarvitaan ihmisiä, jotka ovat siirtyneet neurobiologisesti elämään rauhan, yhteyden, myötätunnon, rakkauden, ykseyden, voiman ja totuuden tilassa.

Niinä hetkinä, kun olen itse saanut elää tuollaisessa tilassa, voin kertoa, että se kokemus on jotain uskomattoman kaunista! Ja kauneinta siinä on se, miten jokaikinen kanssaihminen tunnistaa tuon tilan, riippumatta siitä kuka hän on, millaisessa elämäntilanteessa hän on tai millaisessa yhteiskunnallisessa asemassa hän on. Ja tuo kokemus koskettaa syvältä kohtaamisen molempia osapuolia. Kun olet myötätunnon, rakkauden ja yhteyden tilassa, olemuksesi voi olla kanssaihmisille todella parantava ja silloin se myös herättää heissä saman liekin, tai jättää heihin liekin kytemään sopivaa hetkeä varten.

Joten jos uskottelet edelleen itsellesi, tai annat ympäristösi uskotella sinulle, että olemme pieniä, surkeita, mitättömiä ihmisrääpäleitä, joilla on vain 2 dna-kierrettä ja loput ovat "roska-dna:ta" niin olisiko aika kysyä itseltäsi, kuka todella olet ja mitä kaikkea potentiaalia sinussa todella on?

Jos etsit omaa tietäsi ja kaipaat olemukseesi syvempää rauhaa, suosittelen sydämestäni osallistumasta valaistuneen Sri Preethajin Field of Awakeningiin Alankomaissa huhtikuussa 2023. Sen lisäksi suosittelen kaikille menemistä Energy Enhancement System -healingiin (tällä hetkellä lähin on Ruotsissa, Suomeen tulossa keväämmällä 2023).