HAVAINTOJA IHMISYYDESTÄ -blogi

Herätys, Suomen nujerrettu miesvoima!

Keskiviikko 6.12.2023 klo 17.28


Tämän kirjoituksen aihe on ollut tehtävälistallani pitkään... ja kun Tunnekukan Heidi Kukka julkaisi eilen YouTube-livessään mahtavia ajatuksia ja oivalluksia Suomeen liittyen tiesin, että nyt on aika puhua!

Ensimmäistä kertaa tämä "sammakko" tuli ulos suustani noin vuosi sitten, kun olimme viiden naisen ja yhden miehen porukalla viettämässä viikonloppua Milanossa, Italiassa. "Suomen miehet on kuohittu". Ja kun yksi seurueessamme olleista naisista kysyi hämmästyneenä ja varmasti pöyristyneenäkin, miten selitän tai perustelen tämän porukassamme olleelle miehelle. Selitin sen niin, että tässä ei ole mitään henkilökohtaista, enkä halua loukata ketään: mutta liian usein kohtaan Suomessa miehiä, joiden olemuksesta säteilee erittäin anteeksipyytelevä energia. Oli kyse sitten miehestä osana perhettä tai missä tilanteessa tahansa, tuntuu, että miehet on suomalaisessa kulttuurissa nujerrettu "talkkareiksi", joiden ainoa rooli on täysin pienentää itsensä, miellyttää ja varoa, ettei kukaan vaan suutu tai nalkuta. Haluan lisäksi muistuttaa, että terve miehinen voima ei tarkoita egopullistelua tai pilkunviilaajaänkyrää. Terve miehinen voima voi herätä vain miehessä joka on enemmän tai vähemmän tehnyt työtä oman henkisen kehityksensä eteen.

Tiedän, että henkisissä piireissä hyvin usein puhutaan siitä, miten patriarkaalinen yhteiskuntajärjestys on pyyhkinyt täysin pois feminiinisyyden ja miten naiset on alistettu ja nujerrettu. En kiistä sitä. Itse asiassa meidät kaikki on nujerrettu ja se on voinut tapahtua sen vuoksi, että olemme ovelasti tulleet irrotetuksi yhteydestä omaan todelliseen olemukseemme.

Kun olen sivunnut nujerrettujen suomalaisten miesten teemaa muutamien ihmisten kanssa, eräs naispuolinen ystäväni muistutti viisaasti siitä, miten molemmat puolet ovat meissä jokaisessa. Miten feminiininen ja maskuliininen puoli, voima ja energia ovat meissä jokaisessa. Totta. Kohtasin myös äskettäin miehen, jossa oli tervettä miehistä voimaa, ja tilanne oli niin yllättävä, että halusin antaa sen palautteen hänelle suoraan. Näen ja tunnen myös miesten surun siitä, kun naisten sydänchakra on kiinni, sydämen ympärillä on valtavat panssarit ja naiset eivät pysty kokemaan sydänyhteyttä mieheen, eivätkä pysty antamaan tai vastaanottamaan rakkautta. Erityisesti tiettyjen sukupolvien naiset ovat suomalaisessa kulttuurissa hyvin miehekkäitä energialtaan ja myös ulkonäöltään. Ilokseni näen, miten nuorempien sukupolvien naiset ilmentävät pehmeämpää, feminiinisempää energiaa.

Heräämisen, parantumisen ja valaistumisen on ehdottomasti tapahduttava sekä miehissä että naisissa. Kuitenkin tämä tilanne, mihin maamme on ajettu toukokuussa -23 on nyt viimeinen herätyssoitto sille, että jos Suomen miehinen voima ei konkreettisesti herää nyt, niin koska sitten! Olen aiemminkin puhunut siitä, että suomalaisten supervoima on sydäntietoisuus ja sydänenergia. Kuitenkin sen supervoiman haasteena on usein sinisilmäisyys ja hyväuskoisuus, ja itsekin olen käynyt sillä polulla erittäin syvällä.

Nyt kun katson ympärilleni, ihmettelen, miten tämä upea kansa onkin onnistuttu taikomaan tällaiseen hypnoosiuneen?

Loppusanoina: siunattua itsemääräämisoikeuden heräämisen päivää, Suomen upea kansa. Miehet ja naiset, liitetään kätemme yhteen, kootaan voimamme ja sydäntietoisuuden supervoimamme ja nostetaan Suomen ja suomalaisten tietoisuus siihen kukoistukseen, mihin se kuuluu.