HAVAINTOJA IHMISYYDESTÄ -blogi

Kun Korkeampi Itse astuu elämän ohjaksiin

Perjantai 22.1.2021 klo 14.51


Olen viime aikoina pohtinut, miten käsittämättömän kaunista tämä ihmiselämä on. Kaikkine haasteineen ja vaikeuksineen ja kipuineen. Mikä kasvun mahdollisuus. Kun katson omaa elämääni taaksepäin, näen ja tunnistan selkeästi kohdan, jolloin oma Korkeampi Itseni otti elämäni ohjakset käsiin. Se oli muuten menoa se.

Näen sitä jatkuvasti myös ympärilläni. Ja tunnen suurta myötätuntoa.

Meillä jokaisella on oma henkilökohtainen elämänpolku, sielunsuunnitelma, sielunsopimus, miksi sitä ikinä haluaakaan kutsua. Minun käsitykseni ihmisyydestä on, että meidän on sekä tarkoitus nauttia ihmisenä elämisestä että kasvaa ja kehittyä. Jos ja kun ihmisen sielunsuunnitelmaan kuuluu niin sanottu herääminen tai joku isompi harppaus tietoisuuden kehityksessä, se yleensä tapahtuu joko "heräät tai itket ja heräät"  -tyylillä.

Alempi itse haluaa usein kynsin hampain pitää kiinni vanhasta, tutusta, turvallisesta ja sen takia joko alitajuisesti tai tietoisesti vastustaa "tietoisuuden päivitystä". Kun Korkeampi Itse ottaa ohjat käsiinsä, se käy monesti niin, että tulee tehneeksi valintoja ja ratkaisuja, jotka aluksi vaikuttavat yltiöihanilta, mutta niiden mukana tuleekin valtava kasvun jakso [tai vastaavasti ulkoiset olosuhteet järjestävät sinulle jonkun ison elämänmuutoksen esim. potkut työstä tai ero parisuhteesta]. Jossain vaiheessa saattaa alkaa katua valintojaan ja miettiä esimerkiksi että "voi hitto, miksi lähdin hyvästä ja turvallisesta työpaikasta" tai "miksi tein tämän xx ratkaisun yritykseni liiketoiminnan suhteen..." tai "miksi menin muuttamaan pois siitä ihanasta kodista"

Mutta silloin kun Korkeampi Itse on astunut elämäsi ohjaksiin, et enää yksinkertaisesti voi palata takaisin vanhaan. Et voi palata nelosluokalta esikouluun. Koska Korkeampi Itsesi, joka on puhdasta alkulähteen rakkautta ja korkeinta tietoisuutta, haluaa, että kasvat ja kehityt. Korkeampi Itsesi myös ohjaa, auttaa ja tukee sinua tällä matkalla, jos olet halukas yhdistymään siihen ja kuuntelemaan ohjausta. Auttaminen ja tukeminen ei kuitenkaan tarkoita sitä, että tieltäsi siloitetaan kaikki esteet :)

Voin omasta kokemuksesta kertoa, että kun yhdistyt korkeampaan tietoisuuteen ja pyydät, että sinusta ja elämästäsi puhdistetaan kaikki, mikä ei ole valoa ja rakkautta ja mikä ei ole linjassa korkeamman tietoisuuden kanssa, voi alkaa rytistä. Se voi tuntua pelottavalta. Moni saattaakin siinä vaiheessa heittää hanskat tiskiin ja ajatella, että nyt on jokin pielessä, minua rangaistaan.

Ei sinua rangaista. Olet tekemässä siirtymää uuteen värähtelyyn, uuteen tietoisuuteen. Et voi kantaa mukanasi vanhaa sinua ja samalla tulla uudeksi versioksi itsestäsi.

Olet turvassa! Tässä ajassa, vuoden 2021 alussa, elämme todella, todella voimakkaan kosmisen ja galaktisen valon tsunamissa. Se puskee ihmisiä kasvuun ja moni saattaa kokea hämmennystä, kun tuntuu että elämä sekä käsitys itsestä menee aivan uusiksi.

- - -

Haluan tässä yhteydessä suositella kahta suomalaista Tubettajaa, joiden maanläheinen ja syvällinen ja hauska lähestymistapa resonoi minulle kovasti, ja uskon, että moni muukin saa apua heidän videoistaan :)

TunneKukka

Universaaliko77

Sekä heidän yhteinen kanavansa, jossa asiaa erityisesti henkisestä parisuhteesta/liekkimatkasta

Rakkauden Alkemistit