HAVAINTOJA IHMISYYDESTÄ -blogi

Matkalla korkeampaan tietoisuuteen

Tiistai 19.1.2021 klo 12:29


"Jos maailma voisi valaistua pelkällä älyllisellä tiedolla henkisyydestä ja ihmisyydestä, se olisi varmasti tapahtunut aikoja sitten. Tie on kuitenkin kokemuksellinen. Siinä vaiheessa, kun olet valoa jokaisella solullasi, etkä ainoastaan mielen käsitteinä ja puheissasi, silloin todella vaikutat maailmaan."

"Et ole keho, jolla ehkä on sielu. Olet ikuista tietoisuutta, jolla on väliaikainen, tämän näköinen ja tätä sukupuolta oleva keho. Kehosi on erittäin tiiviissä muodossa olevaa tietoisuutta. Maailmankaikkeudessa ei ole mitään, mikä ei olisi tietoisuutta, energiaa. Tämän energian todellinen olemus ja koossa pitävä voima on pyyteetön rakkaus. Todellinen olemuksesi ei ole tämä fyysinen keho, vaan jotain paljon suurempaa ja mahtavampaa, joka ei koskaan katoa."

"Vuoden 2012 lopulla ihmiskunta ja maaplaneetta siirtyi korkeamman tietoisuuden aikakauteen, niin sanottuun Kultaiseen aikakauteen, ykseyden aikakauteen, vesimiehen aikaan [lisähuomautus: astrologisesti siirryimme vesimiehen aikaan tietääkseni 21.12.2020].

Vesimiehen ajan "uskonto" on oman sisäisen Jumaluuden kokemuksellinen oivaltaminen ja todeksi tuleminen. Jo kauan ennen sitä planeettamme värähtelytaso on alkanut kohota pikkuhiljaa, ja vauhti kiihtyy koko ajan, koska kosminen aika on suotuisa ja korkeampi tietoisuus on planeetallamme nyt voimakkaasti läsnä. Aikakausien vaihtelut kuuluvat maailmankaikkeuteen - tämä ei ole ensimmäinen eikä viimeinen kerta, kun siirrymme erillisyystietoisuuden ja pimeyden aikakaudesta Kultaiseen aikakauteen. Maailmankaikkeus hengittää koko ajan."

"Maailma on heijastus ihmiskunnan sisäisestä tilasta ja siitä, mitä tunteita ja ajatuksia sinussa ja minussa on. Ristiriitoja, vihaa, erillisyyttä. Minä vastaan sinä, me vastaan he, anteeksiantamattomuutta, pelkoa, tuomitsemista, hallitsemisenhalua, myötätunnon ja rakkauden puutetta. Kaikki tämä ilmentyy ulkomaailmaan. Me olemme soluja jumalallisessa kehossa, jokainen solu on tärkeä ja jokaisen solun on tärkeä parantua."

"Mitä enemmän vietät aikaa valossa, sitä enemmän muutut valoksi."

"Samalla lailla kuin kevätaurinko paljastaa kaikkialla olevan pölyn, myös korkeamman tietoisuuden valo paljastaa sisälläsi olevan negatiivisuuden, pimeyden ja lian. Valon tarkoituksena on, että näkisit, mitä sisälläsi on, syleilisit sitä, uskaltaisit kohdata sen, pyytäisit apua vapautua ja parantua. Tietoisuuden kasvu tulee kokemusten, itsetuntemuksen ja oivallusten kautta. Prosessi tapahtuu vaiheittain, askel askeleelta, sen mukaan mihin olet valmis."

"Kun elämä moukaroi, on helppoa vajota vihaan ja itsesääliin. Kuitenkin jos katsot rehellisesti, voit nähdä, että elämä, maailmankaikkeus, korkeampi itse on yrittänyt lempeästi herätellä sinua jo pitkään. Mutta kuuntelitko? Halusitko herätä? Juuri niin - harva meistä herää niihin lempeisiin höyhenen sivelyihin. Siksi se moukari kaivetaan esille - koska on aika herätä, ja yleensä herääminen ei ole kovin mukavaa. Kuka sen moukarin sitten kaivaa? Korkeampi osa olemustasi, joka haluaa, että kasvat ja kehityt."

"Jos haluat auttaa maailmaa muuttumaan, sinun täytyy aloittaa itsestäsi. Se ei ole itsekästä. Suurin palvelus itsellesi, läheisillesi, kotimaallesi ja koko maailmalle on kohottaa tietoisuuttasi, puhdistaa sisälläsi oleva erillisyystietoisuus, pelko, tuska, kipu ja kärsimys - parantaa sydämesi, sisäinen lapsesi ja tärkeimmät ihmissuhteesi. Tullaksesi timantiksi, joka olet, sinun on kohdattava roska ja lika, jota olet."

"Sisäinen kieltoreaktio eli se, etteivät ihmiset halua nähdä, mitä heidän sisällään on, heijastuu myös suhteeseemme ulkomaailmaan: emme oikeasti halua nähdä, mitä maailmassa tapahtuu, koska totuus on meille liian kivulias. Alemmat tietoisuudentilat ovat luonteeltaan ei-ratkaisukeskeisiä. Siksi kollektiivinen ego ei ihan helposti halua myöntää tulleensa huijatuksi. Korkeampi tietoisuus sen sijaan ei jää kiinni pettymykseen ja kaunaan, vaan alkaa heti luoda uutta yhteiskuntaa. Valheella on oma resonanssi ja totuudella oma resonanssi, ja kun planeettamme värähtely kohoaa, myös valheet tulevat väistämättä yhä näkyvimmiksi."

Nämä lainaukset ovat otteita v. 2018 julkaistusta kirjastani "Matkalla korkeampaan tietoisuuteen".

Kirja on omakustanne eikä minulla ole sille jakeluverkostoa, joten kirjan voit ostaa suoraan minulta, aputoiminimeni verkkokaupan kautta