HAVAINTOJA IHMISYYDESTÄ -blogi

Miten sinä voit vaikuttaa?

Perjantai 11.12.2020 klo 20.26


Viimeisen parin vuoden aikana - ja erityisesti tänä vuonna on ollut ihana nähdä, kun hyvin monet ihmiset ovat astuneet omaan tehtäväänsä ja omaan voimaansa.

Monet meistä ns. valotyöntekijöistä olemme varmasti jo monta vuotta odottaneet, milloin valoa alkaa näkyä myös ulkoisessa maailmassa kollektiivisella tasolla. Korkeamman tietoisuuden ilmiö on kuin tsunami, joka kaikessa hiljaisuudessa on muotoutunut ja kerännyt voimaa pinnan alla, ja kun hetki on oikea, se iskee rantaan. Tänä vuonna tuo rantautuminen näyttää alkaneen ja voimalla!

En mitenkään halua vähätellä vuotta 2020 ja sen tuomia haasteita ihmisille ja kansakunnille, mutta korkeammasta perspektiivistä katsottuna tämä vuosi on ollut upea. Niin monet ihmiset ja valotyöntekijät ovat vuosikausia hiljaa puurtaen tehneet omaa sisäistä työtään ja omalta osaltaan edesauttaneet värähtelyn kohoamista planeetallamme.

Tästä pääsenkin taas lempiaiheeseeni ja otsikkoon: miten sinä voit vaikuttaa?

Ulkoinen maailma on melkoisessa kaaoksessa ja myllerryksessä ja tämä vuosi on vaatinut varmasti meiltä kaikilta tsemppaamista, jotta pysyisimme linjautuneena korkeimpaan mahdolliseen tietoisuudentilaan ja aikalinjaan. Itselläni tärkeimpiä työkalujani ovat olleet liikunta ja kehonhuolto, erityisesti luonnossa liikkuminen. Meditaatio ja hengitysharjoitukset. Savusauna ja luonnonvesissä uiminen. Young Livingin eteeriset öljyt päivittäisessä käytössä. Puhdas, korkeavärähteinen ravinto ja nesteytyksestä huolehtiminen muun muassa itse puristetuilla mehuilla.

Monella meistä voi olla kuvitelma, että palvelemme maailmaa murehtimalla, pelkäämällä ja huolestumalla. Ja että jos emme murehdi, pelkää ja huolestu, olemme kylmiä ja välinpitämättömiä ihmisiä.

Kerron sinulle, että suurin ja voimakkain vaikuttamisen keino on oma sisäinen tilasi, tietoisuudentilasi, värähtelysi. Miksi niin?

Koska tietoisuus, energia on kaiken olemassaolon perusta, siksi myös tietoisuuden kautta vaikutat kaikkein voimakkaimmin.

Mitä enemmän rakkautta, rauhaa, luottamusta, iloa ja viisautta kannat omassa kentässäsi, sitä voimakkaammin säteilet noita kaikkia Suomen ja ihmiskunnan kollektiiviseen tietoisuuteen. Älä aliarvioi sen voimaa!

Tänä vuonna on myös ollut ihana nähdä, miten moni ihminen on herännyt tähän totuuteen. Meillä jokaisella on oma roolimme tässä palapelissä. Toiset ovat ns. näkymättömiä valontuojia, toiset astuvat julkiseen rooliin ja asettavat itsensä alttiiksi ja tuovat esiin epäkohtia ja korruptiota. Toiset antautuvat täysin toisten auttamiselle.

Yksi asia on aika varma - kaikki varmasti odottavat innolla vuoden 2020 päättymistä ja tätä vuotta ei ihan äkkiä unohdeta :)