Kuka olen ja miksi rakastan tätä työtä?

Mukavaa, että löysit sivuilleni!

Nimeni on Laura, ja vuonna 2012 perustamani yrityksen nimi Yksi Sydän muistuttaa tämän työn korkeammasta tarkoituksesta: sydämeen palaamisesta ja siitä, että olemme kaikki yhden ja saman tietoisuuden ilmentymiä, ja myös yhden sydämen, yhden rakkauden ilmentymiä. Pinnalta erilaisia - sisimmältä ydinolemukseltamme samanlaisia. Mitä enemmän meissä yksilönä ja ihmiskuntana herää Yhden Sydämen Tietoisuus, sitä enemmän koemme olevamme maailmankaikkeuden sisaria ja veljiä. Se on ykseyttä. Se on paluu kotiin. Se on sen muistamista, ketä todella olemme.

Sisäinen tilasi, tietoisuudentilasi on koko elämäsi perusta. Sen takia yksilötasolla ja myös kollektiivisella tasolla avain muutokseen on sisäisessä tilassasi - tietoisuutesi muuntumisessa ja puhdistumisessa. Tarjoan työkaluja tietoisuutesi muuntamiseen, puhdistamiseen ja kohottamiseen sekä itsetuntemukseen. Tämä ei ole "yhdessä-yössä-hokkuspokkus" -tie, vaan vaatii sitoutumista sekä myös työtä ja sinnikkyyttä. Jos haluat nähdä paremman ja onnellisemman maailman, sinun on aloitettava sen rakentaminen itsestäsi. Se ei ole ehkä helpoin tie, mutta se on voimakkain tie! Me kaikki kyllä varmasti mieluiten muuttaisimme ympärillämme olevat ihmiset, asiat ja olosuhteet, jos olisi olemassa kaukosäädin, millä sen voisi hoitaa vaivattomasti :)

Yrityksessäni yhdistyy kolme intohimoani: yrittäminen, luominen ja auttaminen. Haluan auttaa muita jakamalla niitä lahjoja, joita olen saanut: tietoisuutta ja transformaatiota. Se tarkoittaa käytännössä sitä, että tarjoan yksilöille, yhteisöille ja yrityksille Stress Detox-workshopeja, voimallisia meditaatiotilaisuuksia ja meditaatio-ohjausta, opastusta tietoisemmaksi tulemisessa ja itsetuntemuksen kehittämisessä ja mielenkiintoista ja hyödyllistä luettavaa tai kuunneltavaa kirjoina, blogeina tai podcastina.

Saatat ehkä miettiä, mikä pätevöittää minut tähän työhön, mitä teen

"Maalliselta" koulutukseltani olen tradenomi, HSO/BBA ja olen tehnyt elämäni varrella hyvin monenlaisia töitä. Tietoisuutta ja henkisyyttä olen opiskellut aktiivisesti ja intohimoisesti jo kymmenen vuoden ajan, vuodesta 2009.

Olen ohjannut erilaisia meditaatiotilaisuuksia vuodesta 2013.

Opiskeluni ei ole ollut ainoastaan tiedon pänttäämistä tai joidenkin periaatteiden opettelemista tai kirjojen lukemista - suurin ja voimaannuttavin koulutukseni on ollut sisäinen työ, mitä olen tehnyt itseni kanssa ja teen koko ajan. Kun tutustut syvällä tasolla itseesi, tutustut silloin myös ihmisyyteen - emme ole toisistamme erillisiä. Olen käyttänyt todella paljon aikaa, vaivaa, energiaa ja myös rahaa siihen, että oma tietoisuuteni ja sisäinen tilani olisi sillä mallilla, että pystyn auttamaan myös muita. En väitä olevani valmis, ehei - työnteko jatkuu joka ikinen päivä. Lahjat on kuitenkin tarkoitettu jaettaviksi, ei pantattaviksi. Siksi teen tätä työtä!

Syyskuussa 2018 valmistuin O&O Academyn sertifioiduksi One Consciousness Traineriksi. Hauskinta on se, että vuonna 2012 perustamani yrityksen nimi on Yksi Sydän, ja slogan on "Yksi Sydän - Yksi Tietoisuus", englanniksi siis One Heart - One Consciousness. Näin maailmankaikkeus järjestelee asioita!

Intohimoni on kasvaa ja transformoitua, ja kun kasvan, silloin voin yhä paremmin auttaa muitakin kasvamaan ja voimaantumaan. Tiedän, mitä on elää onnettomana ja ilottomana ja tiedän, mitä on kokea eksistentiaalista kärsimystä - kun kaikki on hyvin ja kaikki elämän ovet olisivat auki, mutta mikään ei kiinnosta eikä tuo iloa. Olen saanut valtavasti apua ja siksi haluan auttaa muita ottamaan käyttöön itsessään olevan potentiaalin, voiman ja rakkauden. Se on meissä kaikissa!

Henkisyys on minulle elämäntapa ja elämänmittainen matka omaan itseeni, voimaantumiseen, puhdistumiseen ja parantumiseen, kasvuun. Se ei ole muusta elämästä irrallinen asia, vaan elämisen ja ihmisyyden tiedettä ja taidetta - ja niin kuin elämä itse, myös henkisyyden matka sisältää nousuja, laskuja, iloja ja suruja. Kuitenkin henkisyyden ja tietoisuuden kasvun matkan johtaa meidät hitaasti (joskus myös supernopeasti), mutta varmasti kohti onnellista, runsasta ja täyttymyksellistä elämää. Ongelmat ja haasteet eivät lopu, mutta mitä kauniimpi on sisäinen tilamme, sitä helpommin, iloisemmin ja luovemmin pystymme surffaamaan myös haasteiden läpi.

Tällä sivustolla jaan tietoa, inspiraatiota ja oivalluksia, ja tarjoan tietoa palveluista ja tapahtumista, joista saat apua omaan kasvuusi ja hyvinvointiisi. Voisi sanoa, että tässä työssä on ainakin tiettyyn pisteeseen asti kyse sisäisestä siivousprosessista, joka onkin mielestäni elämämme tärkein siivousurakka.


Ehkä mietit, miten ihmeessä tällaiset asiat voisivat vaikuttaa sinuun ja elämääsi, saati sitten auttaa sinua.
Menin keväällä 2009 elämäni ensimmäiselle tietoisuus- ja transformaatiokurssille aivan keltanokkana. Kurssin alussa sisäinen skeptikkoni hieman pyöritteli silmiään, mutta kurssilla saamani kokemukset ja transformaatio vakuuttivat minut täysin, ja sen jälkeen olen keskittynyt vain tekemään töitä itseni kanssa.

Voit lukea blogitekstejän ja liittyä Yksi Sydän -tietoisuuspiiriin, jolloin saat sähköpostiisi sarjan hyödyllisiä artikkeleja ja liityt myös postituslistalle (jolta voit poistua yhdellä klikkauksella koska tahansa)

Verkkokaupasta voit ostaa suoraan kurssit, hoidot, koulutukset ja myös Kotisiivous Keijupölyn Siivousoppaan.

rakkaudella ja yhdessä kasvaen,

Laura