KARISTA STRESSI KOKO OLEMUKSESTASI!

työntekoa, kotitöitä ja perhe-elämää ilman stressiä?

Haluatko vapautua stressistä? Haluatko viedä hyvinvointisi uudelle tasolle? Kärsitkö stressistä jollain elämäsi osa-alueella?

Miksi stressi ei vähene ihanan lomamatkan jälkeen, salilla treenaamisen jälkeen tai kun popsit pillereitä? Onko mahdollista puhdistaa kehosi, tunteesi ja koko olemuksesi tästä stressin kokemuksesta? Miten voit voittaa unettomuuden, ahdistuksen, keskittymiskyvyn puutteen ja turhautumisen, joka vaikuttaa ihmissuhteisiisi?

Vastaus näihin on Stress Detox-workshop. Toisin kuin tavanomaiset lähestymistavat stressin vapautukseen, jotka ovat usein pinnallisia, tässä O&O Academyn perustajien suunnittelemassa kahden päivän workshopissa vapautat stressiä koko olemuksestasi tietoisuuden voiman ja alkulähteen voiman avulla. Tämä kurssi on ennen kaikkea kokemuksellinen - et saa ainoastaan tietoa, vaan todellisen muutoksen olemuksessasi ja tietoisuudessasi.

KURSSI SISÄLTÄÄ

 • helposti harjoitettavia meditaatioita
 • viisauskeskeisiä prosesseja
 • itsetutkiskelua, oman elämän reflektointia

KURSSILTA SAAT

 • fyysistä hyvinvointia
 • henkistä hyvinvointia
 • oivalluksia itsestäsi
 • rentoutumista
 • syvempää tietoa ja ymmärrystä stressistä

KURSSIN OHJAA

 • O&O Academyn sertifioima One Consciousness Trainer

O&O Academyn Stress Detox-workshop on voimakas, kokonaisvaltainen & maanläheinen lähestymistapa stressiin, ja se on taitavasti suunniteltu puhdistamaan stressiä tietoisuutesi sisimmistä kerroksista – fyysisestä kehosta, energiakehosta, mielikehosta. Koet sydämesi hellävaraista parantumista sekä suurempaa elinvoimaisuutta kehossasi ja suurempaa kykyä keskittyä elämän syvempiin asioihin.

Tällä kokemuksellisella kurssilla saat syvempää ymmärrystä stressistä ja saat kokea omakohtaisesti sen ihanan olotilan, kun koko olemuksesi on puhdistettu stressistä.

Workshopin hinta 170 eur, kertaajat -30 % eli 119 eur. Hinnat sisältävät 24 % arvonlisäveron. Tämä workshop sopii kaikille (alaikäraja 13 v.). Stress Detoxista on saatavilla myös 1-päiväinen versio yrityksille työhyvinvointipäiviin.

Haluatko sinä ottaa ensimmäisen ison askelen kohti stressitöntä elämistä ja sisäistä kasvua?

Haluatko osallistua jollekin kurssikalenterissani olevalle kurssille, vai kokoaisitko mieluummin oman ryhmän omalle paikkakunnallesi, minne tulen ohjaamaan kurssin valittuna ajankohtana? Joskus uudelle kurssille osallistuminen voi tuntua mukavammalta ja turvallisemmalta tutussa ja pienessä ryhmässä.


Tervetuloa puhdistamaan stressi koko olemuksestasi tässä kauniissa ja voimallisessa workshopissa!

Olen tukenasi ja tavoitettavissasi myös kurssin jälkeen.

kurssilaisten kokemuksia

”Oli niin voimaannuttava ja voimallinen kurssiviikonloppu.”


”Kiitos! Todella ihana ja antoisa kurssi.”

”Suosittelen kaikille töissäkäyville ihmisille ja kaikille niille, joilla on univaikeuksia.”

”Suosittelen kaikille. Kuten kurssilla kävi hyvin ilmi, koemme kaikki eritasoista stressiä. Sain hyviä menetelmiä päivittäiseen käyttöön.”

Seuraava kurssi lahdessa 8.-9.6.2019

 • Alustava kurssiaikataulu 10.00-18.00
 • Ilmoittaudu: yksi.sydan@protonmail.com
 • Hinta 170 eur, kertaajat 119 eur
 

Olen O&O Academyn sertifioima One Consciousness Trainer. Kuvassa O&O Academyn perustaja Krishnaji, joka ojensi meille sertifikaatit.