YOUNG LIVING ETEERISET ÖLJYTUOTTEET

Iloa ja hyvinvointia puhtaasta luonnosta

Young Living on vuonna 1994 perustettu amerikkalainen - ja tänä päivänä maailmanlaajuinen yritys - joka valmistaa huippulaadukkaita eteerisiä öljyjä ja öljytuotteita

Valikoimissa on myös diffuusereita ja muita öljyilyyn liittyviä tarvikkeita, terveys- ja hyvinvointituotteita, kauneus- ja hygieniatuotteita sekä oma tuotelinja kodinpuhdistukseen. En ole muuten koskaan saanut kokea tiskiainetta, jolla tulisi yhtä kiiltävää jälkeä kuin luonnollisista aineista valmistetulla Thieves -sarjan astianpesuaineella! Myös vauvoille ja lemmikeille on omat tuotelinjat.

Eteeriset öljyt ovat aromaattisia ja vahvoja kasviuutetiivisteitä, jotka on eristetty höyrytislaamalla, kylmäpuristamalla tai pihkaa juoksuttamalla.

Voit liittyä jäseneksi avaamalla asiakastilin ja/tai tilaamalla aloituspakkauksen täältä.

Myös yksittäisten tuotteiden tilaaminen on mahdollista, mutta suosittelen lämpimästi aloituspakkausta sen monipuolisuuden ja erinomaisen hinta-laatusuhteen vuoksi! Sillä pääset alkuun helposti ja vaivattomasti.

Mikä parasta, jäsenyys ei velvoita sinua mihinkään - eli olet vapaa tilaamaan tuotteita silloin kuin itse haluat tai olla tilaamatta :) Liittymällä jäseneksi pääset nauttimaan luonnollisesta hyvinvoinnista juuri sillä tavalla, mikä sopii sinulle. Anna liittyessäsi suosittelija/sponsori -kohtiin jäsennumeroni 225 301 81 ja opastan sinua ja kuljen rinnallasi tällä matkalla eteeristen öljyjen maailmassa. Jos kaipaat henkilökohtaista opastusta ja apua rekisteröitymisessä tai tilaamisessa, jätä minulle soittopyyntö ja otan sinuun yhteyttä!

Jos haluat - ja jos sinulle käy niin kuin minulle, että rakastut päätä pahkaa - voit tottakai samantien liittyä myös Essential Rewards -kuukausitilaajaksi ja kerryttää bonuksia ja saada kivoja palkintoja (ja Essential Rewards -liittymisenkin voit keskeyttää milloin haluat) mutta se ei ole lainkaan pakollista.

Itse aloitin jäsenyyteni helposti ja vaivattomasti tilaamalla Premium-aloituspakkauksen Dewdrop-diffuuserilla. Pakkaukseen sisältyy diffuuseri (haihdutin, jolla voit haihduttaa lempiöljyjäsi huoneilmaan) ja 12 valikoitua näytekokoista laadukasta 5 ml eteeristä öjyä, kuvasto sekä markkinointimateriaalia ja muita hyvinvointituotteita. Monista tämän aloituspakkauksen öljyistä tuli samantien osa jokapäiväistä elämääni.

Kolmen kuukauden jäsenyyden jälkeen liityin Essential Rewards (ER) -kuukausitilaajaksi. Ja jos minulle joskus tulee tunne, että haluan pitää taukoa kuukausitilaamisesta, sähköposti asiakaspalveluun riittää ja asia hoituu niin helposti. Ja mikä parasta, olen aina tervetullut takaisin kuukausitilaajaksi.

Erityisherkkänä ihmisenä vierastan kaikkia synteettisiä aineita ja tuoksuja, ja siksi pyrin mahdollisuuksien mukaan valitsemaan kaikki käyttämäni tuotteet aina mahdollisimman aitona ja puhtaana - juuri siksi rakastuinkin Young Livingiin.

Se mitä arvostan Young Livingissä (laadun lisäksi!) on valinnanvapaus