YOUNG LIVING ETEERISET ÖLJYTUOTTEET

Iloa ja hyvinvointia puhtaasta luonnosta

YOUNG LIVING ON VUONNA 1994 PERUSTETTU AMERIKKALAINEN - TÄNÄ PÄIVÄNÄ MAAILMANLAAJUINEN VERKOSTOMARKKINOINTIYRITYS, JOKA VALMISTAA HUIPPULAADUKKAITA ETEERISIÄ ÖLJYJÄ JA ÖLJYTUOTTEITA

Kaikki kasvit kasvatetaan joko heidän omilla maatiloilla tai kumppanuusmaatiloilla Seed to Seal (Siemenestä Sinettiin) -standardin mukaisesti

Olen käyttänyt luonnonkosmetiikkaa jo vuosia, ja erityisherkkänä ihmisenä vierastan kaikkia synteettisiä aineita ja tuoksuja; aistin ja tunnen tuotteiden energioita ja värähtelyjä ja ja pyrin aina mahdollisuuksien mukaan valitsemaan kaikki käyttämäni tuotteet aitona, luonnollisena ja puhtaana - juuri siksi rakastuinkin Young Livingiin.

Valikoimissa on myös diffuusereita ja muita öljyilyyn liittyviä tarvikkeita sekä terveys- ja hyvinvointituotteita, lisäravinteita, kauneus- ja hygieniatuotteita, mineraalimeikkisarja Savvy Minerals sekä oma tuotelinja kodinpuhdistukseen. En ole muuten koskaan saanut kokea tiskiainetta, jolla tulisi yhtä kiiltävää jälkeä ja yhtä puhtaita ikkunoita kuin luonnollisista aineista valmistetulla Thieves -sarjan astianpesuaineella! Myös vauvoille ja lemmikeille on olemassa ihan omat tuotelinjat.

Eteeriset öljyt ovat aromaattisia ja vahvoja kasviuutetiivisteitä, jotka on eristetty höyrytislaamalla, kylmäpuristamalla tai pihkaa juoksuttamalla.

Liittymällä jäseneksi pääset nauttimaan luonnollisesta hyvinvoinnista juuri sillä tavalla, mikä sopii sinulle. Tällä valmiilla linkillä pääset avaamaan oman jäsentilisi, tekemään ensimmäisen tilauksesi ja liittymään tiimiini jolloin autan ja tuen sinua kaikissa asioissa, etkä jää yksin.

Mikä parasta, jäsenyys ei velvoita sinua mihinkään - eli olet vapaa tilaamaan tuotteita silloin kuin itse
haluat tai olla tilaamatta :)

Opastan ja inspiroin sinua parhaani mukaan ja kuljen rinnallasi tällä matkalla eteeristen öljyjen ja luonnollisen hyvinvoinnin upeassa maailmassa. Jos kaipaat henkilökohtaista opastusta ja apua rekisteröitymisessä tai tilaamisessa, lähetä maili yhteys@yksisydanyksitietoisuus.fi ja otan sinuun yhteyttä ja voimme tavata vaikkapa Zoomin kautta!

Voit liittyessäsi tilata aloituspakkauksen tai yksittäisiä tuotteita - suosittelen lämpimästi aloituspakkausta sen monipuolisuuden, helppouden ja erinomaisen hinta-laatusuhteen vuoksi! Sillä pääset alkuun todella helposti, vaivattomasti ja kustannustehokkaasti.

Jos haluat - ja jos sinulle käy niin kuin minulle, että rakastut päätä pahkaa - voit tottakai samantien liittyä myös Essential Rewards -kuukausitilaajaksi ja kerryttää bonuksia 10-25 % kuukausittaisen tilauksesi arvosta ja saada upeita, rahanarvoisia palkintoja eli ilmaisia tuotteita, mutta ER-jäsenyys ei ole lainkaan pakollista (ja sen voit myös keskeyttää ihan milloin haluat).

Itse aloitin jäsenyyteni helposti ja vaivattomasti tilaamalla Premium-aloituspakkauksen Dewdrop-diffuuserilla. Pakkaukseen sisältyy diffuuseri (haihdutin, jolla voit haihduttaa lempiöljyjäsi huoneilmaan) ja 12 valikoitua, näytekokoista laadukasta 5 ml eteeristä öjyä, kuvasto sekä markkinointimateriaalia ja muita hyvinvointituotteita. Monista tämän aloituspakkauksen öljyistä tuli samantien osa jokapäiväistä elämääni enkä voisi enää kuvitellakaan elämääni ilman niitä.

Kolmen kuukauden jäsenyyden jälkeen liityinkin jo Essential Rewards (ER) -kuukausitilaajaksi. Ja jos minulle joskus tulee tunne, että haluan pitää taukoa kuukausitilaamisesta, sähköposti asiakaspalveluun riittää ja asia hoituu sillä. Ja mikä parasta, olen milloin tahansa tervetullut takaisin kuukausitilaajaksi.

Se mitä arvostan Young Livingissä (laadun lisäksi!) on valinnanvapaus

MITÄ KOEN SAAVANI YOUNG LIVING ETEERISISTÄ ÖLJYTUOTTEISTA?

 1. Tukea fyysiseen hyvinvointiin
 2. Tukea emotionaaliseen hyvinvointiin
 3. Tukea henkiseen hyvinvointiin

- lyhyesti sanottuna siis kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Moni saattaa sekoittaa eteeriset öljyt tai niiden käyttötarkoituksen esimerkiksi niin sanottuihin huonetuoksuihin, jotka usein ovat synteettisiä. Korostankin aina, että eteerisissä öljyissä ei ole kyse (vain) tuoksusta, vaan kasvien ydinolemuksen tarjoamasta hyvinvoinnista, joka on saatu talteen oikeanlaisella tislausprosessilla - ja tuoksu tulee siinä ikäänkuin bonuksena kaupan päälle :) Toki on itsekin tullut hankittua öljyjä, joiden tuoksu ei todellakaan hivele nenää, mutta niillä on oma käyttötarkoituksensa esimerkiksi ihonhoidossa - mutta diffuuseriin ne EIVÄT päädy :)

Yksi asia, mitä myös rakastan näissä eteerisissä öjyissä ja mikä erottaa aidon ja puhtaan eteerisen öljyn synteettisistä valmisteista esimerkiksi parfyymeistä tai muista hajusteista: öljyt ovat kevyitä eli erittäin haihtuvia; ja sen takia ne eivät tartu pinnoille tai jää tilaan tai pintaan leijumaan hallitsevalla tavalla, vaan oikein käytettynä ne haihtuvat ja poistuvat nopeasti (tämä ei tietenkään tarkoita, että jos kaadat sohvalle pullollisen eteeristä öljyä, että se haihtuisi sieltä heti)

Omia tämänhetkisiä suosikkituotteitani ovat muun muassa

 • PEPPERMINT eteerinen öljy - aamujeni ehdoton starttaaja ja diffuuserisuosikki
 • VALOR eteerinen öljysekoitus - voimaannuttajaöljy: tunnepuolen tukija
 • YLANG YLANG eteerinen öljy - makea kukkaistuoksu
 • CARDAMOM+ eteerinen öjy (ravintolisäluokitus) aamukahvini maustenro nro 1
 • MORNING START suihkugeeli joka sisältää mm. piparminttua, katajaa, rosmariinia, sitruunaruohoa
 • ORANGE eteerinen öljy
 • YOUNG LIVING R.C. eteerinen öljysekoitus (sisältää muun muassa eri eukalyptusöljyjä)
 • LEMONGRASS (sitruunaruoho) eteerinen öljy
 • THIEVES Washing Up Liquid astianpesuaine
 • CEDARWOOD (seetripuu) eteerinen öljy: iltaöljyni yhdessä CLARY SAGEN eli myskisalvian kanssa
 • COPAIBA VANILLA hiustenhoitoaine - ravitseva, hoitava, kosteuttava ja hieman "voidemainen" hoitoaine