YOUNG LIVING ETEERISET ÖLJYTUOTTEET

Iloa ja hyvinvointia puhtaasta luonnosta

Young Living on vuonna 1994 perustettu amerikkalainen - ja tänä päivänä maailmanlaajuinen yritys - joka valmistaa huippulaadukkaita eteerisiä öljyjä ja öljytuotteita

Valikoimissa on myös diffuusereita ja muita öljyilyyn liittyviä tarvikkeita, terveys- ja hyvinvointituotteita, kauneus- ja hygieniatuotteita, mineraalimeikkisarja Savvy Minerals sekä oma tuotelinja kodinpuhdistukseen. En ole muuten koskaan saanut kokea tiskiainetta, jolla tulisi yhtä kiiltävää jälkeä kuin luonnollisista aineista valmistetulla Thieves -sarjan astianpesuaineella! Myös vauvoille ja lemmikeille on olemassa ihan omat tuotelinjat.

Eteeriset öljyt ovat aromaattisia ja vahvoja kasviuutetiivisteitä, jotka on eristetty höyrytislaamalla, kylmäpuristamalla tai pihkaa juoksuttamalla.

Liittymällä jäseneksi pääset nauttimaan luonnollisesta hyvinvoinnista juuri sillä tavalla, mikä sopii sinulle. Tällä valmiilla linkillä pääset avaamaan oman jäsentilisi, tekemään ensimmäisen tilauksesi ja liittymään tiimiini.

Mikä parasta, jäsenyys ei velvoita sinua mihinkään - eli olet vapaa tilaamaan tuotteita silloin kuin itse
haluat tai olla tilaamatta :)

Opastan ja inspiroin sinua parhaani mukaan ja kuljen rinnallasi tällä matkalla eteeristen öljyjen ja luonnollisen hyvinvoinnin upeassa maailmassa. Jos kaipaat henkilökohtaista opastusta ja apua rekisteröitymisessä tai tilaamisessa, jätä minulle soittopyyntö ja otan sinuun yhteyttä!

Voit liittyessäsi tilata aloituspakkauksen tai yksittäisiä tuotteita - suosittelen lämpimästi aloituspakkausta sen monipuolisuuden, helppouden ja erinomaisen hinta-laatusuhteen vuoksi! Sillä pääset alkuun todella helposti, vaivattomasti ja kustannustehokkaasti.

Jos haluat - ja jos sinulle käy niin kuin minulle, että rakastut päätä pahkaa - voit tottakai samantien liittyä myös Essential Rewards -kuukausitilaajaksi ja kerryttää bonuksia 10-25 % kuukausittaisen tilauksesi arvosta ja saada upeita, rahanarvoisia palkintoja eli ilmaisia tuotteita, mutta ER-jäsenyys ei ole lainkaan pakollista (ja sen voit myös keskeyttää milloin haluat).

Itse aloitin jäsenyyteni helposti ja vaivattomasti tilaamalla Premium-aloituspakkauksen Dewdrop-diffuuserilla. Pakkaukseen sisältyy diffuuseri (haihdutin, jolla voit haihduttaa lempiöljyjäsi huoneilmaan) ja 12 valikoitua, näytekokoista laadukasta 5 ml eteeristä öjyä, kuvasto sekä markkinointimateriaalia ja muita hyvinvointituotteita. Monista tämän aloituspakkauksen öljyistä tuli samantien osa jokapäiväistä elämääni enkä voisi enää kuvitellakaan elämääni ilman niitä.

Kolmen kuukauden jäsenyyden jälkeen liityinkin jo Essential Rewards (ER) -kuukausitilaajaksi. Ja jos minulle joskus tulee tunne, että haluan pitää taukoa kuukausitilaamisesta, sähköposti asiakaspalveluun riittää ja asia hoituu sillä. Ja mikä parasta, olen milloin tahansa tervetullut takaisin kuukausitilaajaksi.

Erityisherkkänä ihmisenä vierastan kaikkia synteettisiä aineita ja tuoksuja, olen käyttänyt luonnonkosmetiikkaa vuodesta 2008 ja pyrin aina mahdollisuuksien mukaan valitsemaan kaikki käyttämäni tuotteet aitona, luonnollisena ja puhtaana - juuri siksi rakastuinkin Young Livingiin. Young Livingin tuotevalikoima on todella laaja ja monipuolinen ja en ole vielä ehtinyt tutustua läheskään kaikkeen.

Se mitä arvostan Young Livingissä (laadun lisäksi!) on valinnanvapaus