HAVAINTOJA IHMISYYDESTÄ -blogi

Valo tulee pohjolasta - vai tuleeko?

Perjantai 29.5.2020 klo 19.26


Muutama vuosi sitten katsoin livevideota, missä amerikkalainen valotyöntekijä sanoi, että USA on johtaja, leader. Eräs ystäväni hieman närkästyi tästä ja muistutti, että valohan tulee pohjolasta.

Olen kuullut lukemattomia kertoja, että valo tulee pohjolasta. Ja että sijainti lähellä pohjoisnapaa tekee sen, että värähtely täällä on voimakasta ja korkeaa. Ja että sijaitsemme tietyllä pituuspiirillä, joka liittyy korkeaan henkiseen tehtävään.

Mutta mikä edes on "pohjola"? Onko se kaikki, mikä sijaitsee pohjoisessa eli hyvin monet maat? Vai onko se pohjoismaat? Eräs rakas opettajani sanoi kerran, että Suomi on valon maa. Kysyin häneltä miksi, ja mitä se tarkoittaa. Hän vastasi: "Karman takia".

Ihmiskunnan historia on hyvin paljon moniulotteisempi, syvempi ja laajempi kuin mitä meille kerrotaan koulussa tai tietokirjoissa.

Kosmiset syklit, jotka liittyvät myös ihmistietoisuuden vaihteluihin, noudattavat tiettyjä ajanjaksoja. Elämme juuri nyt aikaa, jolloin olemme astumassa korkean tietoisuuden aikakauteen - Vesimiehen aikaan, Kultaiseen Aikakauteen, ihmiskunnan heräämiseen, voimaantumiseen, valaistumiseen. Ai ei kyllä siltä näytä? :)

Näissä sykleissä on mielenkiintoista se, että tämä korkean tietoisuuden sykli tulee aina heti pimeimmän jakson jälkeen. Siksi nyt saattaa päältäpäin katsottuna vaikuttaa hyvin kaoottiselta, jopa pelottavalta.

Palataan pohjola-aiheeseen. Kuinka moni teistä tietää Islannin vallankumouksesta, joka tapahtui noin kymmenisen vuotta sitten? Varmaan aika harva. Koska siitä ei ole puhuttu mediassa oikeastaan yhtään mitään. Siis valtamediassa.

Islanti on yksi esimerkki maasta, jossa on paljon valoa.

Minä uskon, että jokaisella maalla on oma roolinsa uuden tietoisuuden heräämisessä maailmanlaajuisesti. Suomessa on valtavan voimakas sydäntietoisuus, jonka tuntee ja aistii erityisesti, kun tänne saapuu tai palaa matkoilta. Mutta pelkällä pehmoisen mukavan leppoisan kiltillä sydäntietoisuudella ei vielä luoda muutoksia. Tarvitaan toimintaa, voimaa, voimaantumista.

Kysyin muutama vuosi sitten sisäiseltä viisaudeltani, miksi tietoisuuden muutos tuntuu näkyvän ulkomaailmassa niin valtavan hitaasti, jos ollenkaan. Silmieni eteen avautui kuva pyramidista - nykyinen ja vuosituhansia käytössä ja vallassa ollut patriarkaalinen järjestelmä ja yhteiskunta on nimenomaan pyramidi. Tämän pyramidin pohjalla on systeemin isoin osa, joka on siis tavallinen kansa. Tavallinen kansa mahdollistaa tämän pyramidijärjestelmän olemassaolon. Ja korostan, että nimenomaan unessa oleva tavallinen kansa mahdollistaa tämän. Kansa, joka uskoo olevansa mitätön ja voimaton, ja ettei sillä ole mitään mahdollisuuksia vaikuttaa tai muuttaa asioita. Eli voimansa pois antanut kansa - me, ihan tavalliset ihmiset.

Ja kuvassa näytettiin, mitä tapahtuu, kun pyramidin tukijalka eli tavalliset kansalaiset, voimaantuvat. Pyramidi hajoaa, murenee ja sen huippu mätkähtää alas. Tällaista järjestelmää ei enää voi olla olemassa. Ja ilokseni sain erityisesti viime vuonna, 2019 olla Instagramissa todistamassa, kun mahtavat [naiset] auttavat kanssasisariaan voimaantumaan todella upealla tavalla. Muutokset tapahtuvat ruohonjuuritasolla, vertaiselta vertaiselle. Eivät enää niinkään ylhäältä alaspäin.

Miten USA sitten liittyy tähän kaikkeen? Sen verran mitä seuraan ja olen seurannut amerikkalaisia ihmisiä, heissä on hyvin paljon niitä ominaisuuksia, mitä tarvitaan muutoksen toteuttamiseen. Valtava itseluottamus, erittäin hyvät puhe- ja neuvottelutaidot, uskottavuutta, rohkeutta ja uskallusta puhua ja jakaa omaa totuuttaan vakuuttavasti. Ja jos olet tänä vuonna seurannut muitakin tietolähteitä kuin valtamediaa, saatat tietää että hyvin isoja muutoksia on käynnissä parhaillaan. Siksi olen itse vakaasti sitä mieltä, että USAn rooli valon tuojana on todella suuri. Koska jos kaikki vain puhuvat valosta ja lilluvat sydäntietoisuudessa, mutta kukaan ei tee asioille mitään, miten me koskaan voisimme päästä Kultaiseen Aikakauteen?