Havaintoja ihmisyydestä -blogi

Miten suojautua ja pitää oma energiakenttä puhtaana?

Tiistai 2.4.2019


Mikä on paras suojaus?

Usein puhutaan siitä, miten voisi pitää oman energian puhtaana, miten suojatua toisten ihmisten (negatiivisilta) energiolta ja ylipäänsä, miten voi pärjätä tässä voimakkaassa ajassa, kun kosmiset energiat pistävät liikkeelle paljon asioita meissä kaikissa, halusimme tai emme.

Herkkä ihminen voi olla helisemässä, koska hänellä on "kymmenen aistia" -  hän on koko ajan vastaanottavaisessa tilassa, kokee ja tuntee asioita, joista muut eivät ehkä ole moksiskaan eivätkä edes tietoisia.

Omassa elämässäni olen huomannut, että monet asiat vaikuttavat niin sanottuun suojaukseen.

  1. Maadoittuminen. Olet täysin läsnä, juurtuneena omaan kehoosi eli olet maadoittunut. Omassa kehossa läsnä oleminen saattaa kuulostaa itsestäänselvyydeltä, mutta itse asiassa vietämme paljon enemmän aikaa mielessämme, päässämme kuin kehossamme. Sen takia, jos sinulla on joko meditaatiotyökaluja tai muita keinoja maadoittumiseen, käytä niitä.
  2. Oma voima. Oletko omassa voimassasi, vai jatkuvasti jonkun toisen ohjailtavana? Oletko oman elämäsi ohjaksissa, vai oletko tiedostamatta tai tietoisesti antanut oman voimasi pois jollekin ihmiselle tai taholle? Omaa voimakeskusta voit nopeasti kehittää myös kehittämällä napakeskustasi eli solar plexus-chakraa, kundaliinijooga on erinomainen joogamuoto oman voiman aktivoimiseen!
  3. Oman värähtelytaajuuden kohottaminen. Olen huomannut, että erilaiset energeettiset suojaukset tai jalokivet ja kristallit auttavat vain tiettyyn pisteeseen asti. Paras suojaus on avoin sydänchakra ja oman värähtelytaajuuden kohottaminen. Silloin, kun olen kauniissa, korkeavärähteisessä, laajentuneessa tietoisuudentilassa ja sydämeni on auki, mikään ei vaikuta minuun -  se ei tarkoita, että olisin immuuni ja etten tuntisi muita ihmsiä ja sitä, mitä he käyvät läpi. Kyllä tunnen, mutta siinä tilassa on vain yhteys, rakkaus ja myötätunto. Se on voimakkain suojaus.

    Mitä enemmän pystymme olemaan korkeavärähteisessä yhteyden tilassa, sitä onnellisempia olemme ja sitä onnellisempia ovat myös ihmiset ympärillämme. Sitä kohti teemme tätä matkaa :)


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini