HAVAINTOJA IHMISYYDESTÄ -blogi

Kirjoitukseni Hidasta Elämää -vieraskynässä

Keskiviikko 6.2.2019 klo 20.39 - LK


Kirjoitukseni Hidasta Elämää -vieraskynässä 6.2.2019

Meissä jokaisessa on valtavan suuri viisaus. Valtavan suuri potentiaali. Valtavan suuri valo. Valtavan suuri voima. Valtavan suuri rakkaus. Valtavan suuri tietoisuus. Mutta miten saada se esiin ja ottaa se käyttöön?

Tätä henkilökohtaisen kasvun matkaa voidaan kutsua henkisyydeksi ja matkaksi korkeampaan tietoisuuteen. Mitä on henkisyys? Ja mitä se ei ole?

Henkisyyden nimissä on paljon tarjolla viihdettä. Ei viihteessä sinänsä mitään vikaa ole, mutta viihteen tehtävä on viedä huomio itsesi ulkopuolelle, ja siksi henkisen viihteen avulla et kasva, mutta henkinen egosi kyllä kasvaa. Jos todella haluat kasvaa ihmisenä ja haluat, että tietoisuutesi muuntuu ja puhdistuu ja että voit kukoistaa kauniina kukkana täydessä potentiaalissasi elämäsi kaikilla osa-alueilla, sinun on tehtävä matka omaan sisimpääsi, itsetuntemuksen matka. Sinun on tutustuttava itseesi; siihen, millainen ihminen todella olet, kaikkine huonoine ja hyvine puolinesi. Mitä tukahdutettuja tunteita ja haavoja, loukkaantumisen tunteita, ajatuksia, uskomuksia, pelkoja ja käyttäytymismalleja ja rajoitteita kannat mukanasi? Miten kohtelet muita? Entä itseäsi?

Henkisyys ei ole minkään itsesi ulkopuolella olevien asioiden tutkimista. Eikä se ole muusta elämästä irrallinen asia. Se on täyden potentiaalisi käyttöön ottamista elämän kaikilla osa-alueilla: terveydessä, ihmissuhteissa, vauraudessa, menestyksessä ja tietoisuuden kasvussa. Se on matka, joka ei koskaan pääty. Se on tapa elää. Se on halua kasvaa ja kehittyä ihmisenä, ja myös valmiutta päästää irti kaikesta sellaisesta, mikä rajoittaa täydessä potentiaalissasi elämistä.

Henkisyys ei ole sitä, että yrität olla rakastava, pyhä, hyvä, positiivinen ja noudatat ihanteita. Todellinen kasvu tulee tietoisuuden transformaatiosta, muuntumisesta, puhdistumisesta, parantumisesta. Transformaation alku on se, että tutustut itseesi, kohtaat itsesi ja erityisesti ne osat itsestäsi, jotka olet piilottanut itse itsestäsi luomasi kiiltokuvaimagon alle. Kun tietoisuutesi alkaa puhdistua ja muuntua, sinusta alkaa vaihe vaiheelta – joskus hyvinkin nopeasti – kuoriutua esiin se valtava viisaus, voima, valo ja rakkaus, joka sinussa on.

Miten se sitten tapahtuu käytännössä? Oman kokemukseni mukaan nopein tie tietoisuuden puhdistumiseen ja muuntumiseen on tulla kosketuksiin meitä paljon korkeamman, puhtaan tietoisuuden kanssa, ja ottaa myös vastaan apua ihmisiltä, jotka itse elävät korkeassa tietoisuudentilassa.

Henkisyys on ennen kaikkea siirtymistä sanoista tekoihin. Se on tietoisuuden muuntumista niin, että todella olet jokaisella solullasi ja koko olemuksellasi viisauden, rakkauden ja valon majakka. Silloin tietoisuutesi värähtelee näitä ominaisuuksia ja vaikutat läheisiisi ja maailmaan positiivisella tavalla. Itsesi parantaminen ja tietoisuutesi puhdistaminen on suurin lahja, minkä voit antaa maailmalle.

Lauran kirja Matkalla korkeampaan tietoisuuteen” on maanläheinen, käytännönläheinen ja korkeavärähteinen kirja henkisyydestä ja itsetuntemuksesta.