Havaintoja ihmisyydestä -blogi

Miten luoda toiveita ja unelmia todeksi?

Tiistai 27.11.2018 klo 16:44 - Yksi Sydän


greg-rakozy-38802-unsplash.jpg

Haluatko tulla "synkroniteettimagneetiksi?"

Kuulin äskettäin pohdintaa siitä, että jos kerran maailmankaikkeus on hyväntahtoinen ja haluaa tukea meitä unelmiemme täyttymisessä, niin miksei sitten toiveeni ja pyyntöni ole toteutunut? Tämä on hyvä kysymys.

Synkroniteeteilla tarkoitetaan suotuisia usein ilmeneviä "sattumia": kun asiat, tilanteet, tapahtumat ja olosuhteet järjestyvät niin, että ne tukevat tismalleen sinun toiveidesi toteutumista. Joskus niin, ettet ole edes pyytänyt mitään ja silti asiat järjestyvät sinun parhaaksesi. Maailmankaikkeus on suopea ja hyväntahtoinen, täynnä runsautta ja yltäkylläisyyttä. Mutta olemmeko me? Tämä kysymys vie meidät taas kerran lempiaiheeseeni eli sisäiseen tilaamme. Olemmeko ME samassa värähtelyssä maailmankaikkeuden kanssa?Ilmennämmekö me sisäisessä maailmassamme samaa hyväntahtoisuutta ja yltäkylläisyyttä?

Jos elämässäsi on liian usein vastoinkäymisiä ja tuntuu, että kaikki asiat ja projektit, joita teet, ovat vastatuulessa, se ei ole maailmankaikkeuden vika. Se ei ole myöskään sinun vikasi, mutta kun saat tietoa asioista - ja vielä parempaa, työkaluja - voit suuresti vaikuttaa asioihin omassa elämässäsi työskentelemällä sen eteen, että olisit enemmän samassa värähtelyssä maailmankaikkeuden kanssa. Ehkä itsekin tunnet jonkun, jolla tuntuu asiat sujuvan. Tai jonka läsnäolossa muidenkin asiat järjestyvät kuin itsestään - kutsutaan häntä vaikka hyvänilmanlinnuksi tai hannuhanheksi. Mikä mahtaa olla jatkuvan hyvän onnen salaisuus? Haluisitko itsekin elää sellaista elämää?

Voit alkaa aktiivisesti kiinnitää huomiota itseesi ja sisäiseen maailmaasi. Millä sanoilla puhut ja ajattelet asioista? Uskotko itse toiveesi toteutumiseen? Uskotko, että olet ansainnut sen? Mitkään sanasi, ajatuksesi tai tunteesi eivät ole maailmankaikkeudelta salassa, vaan nimenomaan ne luovat todellisuuttasi joka hetki. Sen takia alitajuisten rajoittavien ja negatiivisten tunteiden, ajatusmallien ja uskomusten puhdistaminen ja oman värähtelytaajuuden kohottaminen on tärkein askel kohti synkroniantäyteistä elämää. Tästä aiheesta voisin kirjoittaa sivukaupalla, mutta omasta kokemuksesta voin kertoa, että sisäisen muuntumisen ja puhdistumisen johdosta oma elämäni virtaa suotuisassa myötätuulessa. Se ei tarkoita, etteikö ongelmia tai esteitä tulisi tielleni. Niitä tulee, mutta tiedän, ettei kyseessä ole rangaistus. Vastoinkäymisten hetkinä käännän huomioni sisäänpäin ja tutkin tilanteeseen liittyviä pelkojani, ajatuksiani ja motiivejani rehellisesti. Ja usein heti, kun olen tehnyt sen, asia liikahtaa eteenpäin. Ja tottakai teen myös käytännön tasolla asioille kaiken, mitä voin ja pyydän myös apua ja ohjausta korkeammalta tietoisuudelta.

Ja joskus on asioiden puskemisen sijaan hyvä pysähtyä hetkeksi ja kysyä itseltään: millä peloilla, uskomuksilla ja ajatuksilla rajoitan tätä asiaa? Mikä on motiivini tämän asian pyytämiseen? Onko tämä todellinen toiveeni - haluanko tätä ihan oikeasti? Millä sitten olen puhdistanut ja muuntanut sisäistä tilaani? Itsetutkiskelulla, meditaatiolla, energiahoidoilla, ja osallistumalla voimakkaisiin, korkeavärähteisiin prosesseihin, joissa olemuksestani puhdistuu kaikkea sitä, mikä ei ole rakkautta, runsautta, yltäkylläisyyttä. Yksi upea ja helppo työkalu toiveiden todeksi luomiseen on O&O Academyn perustajan, ihanan Preethajin kehittämä Soul Sync -meditaatio. Tämä meditaatio on suunniteltu niin, että se vie sinut askel askeleelta tilaan, missä "puhut samaa kieltä" maailmankaikkeuden kanssa. Tästä tilasta käsin toiveiden todeksi luominen on helpompaa ja todennäköisempää. Ja tähänkin pätee neuvo: tämä meditaatio on mahtava apu, VAIN jos käytät sitä säännöllisesti 😊

Jos haluat ladata itsellesi Soul Syncin suomenkieliset ohjeet, voit tehdä sen O&O Academy Suomen sivuilla https://mailchi.mp/4f72b625611c/ooacademysuomi

Ja Preethajin itsensä ohjaama Soul Sync -meditaatio löytyy englanniksi tubesta: https://youtu.be/ZDd-aGJ0CfE


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini