Havaintoja ihmisyydestä -blogi

Herkkyys - taakka vai lahja?

Perjantai 16.11.2018 klo 15:28 - Laura


 white_lily1.jpg

Herkkyys on lahja, joka vaatii myös jalostamista

Erityisherkkyys on viime vuosina ja varsinkin viime aikoina ollut paljon esillä. On  hienoa, että ihmisten sisäiseen maailmaan on alettu kiinnittää yhä enemmän huomiota.

Herkkyys on lahja. Herkkyys ei tee ihmisestä muita parempaa eikä huonompaa. Moni ihminen on asian esillä olon myötä oivaltanut olevansa itse tai lastensa olevan erityisherkkiä ja pystynyt "tulemaan ulos kaapista" ja ymmärtämään, miksi on sellainen kun on.

Herkkyys on lahja, jota on tarkoitettu käytettäväksi. Liian moni ihminen kuitenkin uhriuttaa itsensä herkkyyden takia ja silloin herkkyydestä tulee vain ominaisuus muiden joukossa, jota on mukava kertoa muille.

Mitä annettavaa erityisherkillä on tälle maailmalle? Itse näen asian niin, että herkillä ihmisillä on suuri potentiaali maadoittaa sydäntietoisuutta ihmistietoisuuteen, yhteiskuntaamme ja tälle planeetalle. Mutta se voi tapahtua vain, kun herkkä ihminen puhdistaa ja transformoi tietoisuutensa ja kasvaa tietoisuudessa. Silloin hän voi ottaa käyttöön sen valtavan potentiaalin, mikä hänessä on. Herkillä ihmisillä -samoin kuin kaikilla muillakin - on usein paljon tukahdutettuja tunteita ja kipua sydämessä. Se kaikki on parannettava ensin. Sen jälkeen voit todella loistaa sinä kauniina, herkkänä ja vahvana kukkana ja valon majakkana, joka olet.

Moni herkkä ihminen on rakentanut itsensä suojaksi suojakuoren ja panssarin, koska harvalla meistä on ollut lähipiirissä riittävän tietoisia vanhempia tai muita ihmisiä, jotka olisivat osanneet vaalia tätä kaunista lahjaa. Koskaan ei ole kuitenkaan liian myöhäistä aloittaa parantumisen, voimaantumisen ja tietoisuuden puhdistumisen prosessia ja matkaa - Yksi Sydän tarjoaa työvälineitä juuri tähän työhön. Tietoisuutesi puhdistaminen ja parantaminen on itse asiassa suurin palvelus, minkä voit tehdä itsellesi, lähipiirillesi ja koko maailmalle.


Säännöllinen elämä ja terveet elintavat ovat tärkeitä herkille ihmisille. Herkän ihmisen on otettava vastuu itsestään ja omasta hyvinvoinnistaan ja oltava tarkka sen suhteen mitä syö, mitä kuuntelee ja katselee ja lukee, ja millaisessa ympäristössä ja millaisten ihmisten kanssa viettää aikaansa.

Herkän ihmisen on tärkeää pitää itsensä korkeassa värähtelyssä - ja tässä yhteiskunnassa se vaatii aika paljon omaa ponnistelua ja vaivannäköä. Korkea värähtelytaajuus on myös paras suoja, sillä silloin kun olet kauniissa, rakkaudellisessa, korkeavärähteisessä tilassa, mikään ei voi vaikuttaa sinuun, vaan silloin sinun kaunis valosi valaisee paljon pidemmälle kuin uskalsit edes ajatella.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini