Havaintoja ihmisyydestä -blogi

Onko stressistä mahdollista vapautua pysyvästi?

Torstai 8.11.2018 - Laura


stress_max-van-den-oetelaar-unsplash.jpg

Voiko stressiä hallita?

Miten sinä haet helpotusta stressiin? Meditoimalla? Liikkumalla? Saunomalla? Liikkumalla luonnossa? Syömällä terveellisesti? Käyttämällä alkoholia? Syömällä herkkuja? Shoppaamalla?

Tätä listaa voisi jatkaa pitkään. Liikunta, saunominen, meditaatio, luonnossa ulkoilu, terveellinen ruokavalio ovat hyviä asioita, ja ilman muuta meistä jokaisen on pidettävä huoli terveistä elintavoista, jotta voisimme paremmin.

Olet kuitenkin varmaan huomannut, että työviikon päätteeksi nautitut punaviinilasilliset nollasivat taakkoja päässäsi ja kehossasi vain hetkeksi. Kuntosalin vaikutus kestää aikansa, luontoliikunnan vaikutus kestää aikansa ja myös meditaation vaikutus kestää aikansa. Eikö olisi helpottavaa, jos olisi olemassa ihmepilleri, jolla pysyisimme jatkuvasti a) elinvoimaisina b) onnellisina c) terveinä d) hyväkuntoisina ja niin edelleen. Mutta sellaista ei taida olla :)

Stressi ei synny ulkopuolellasi, vaan sisälläsi. Yliaktiivinen mieli on se, missä stressi, kaaos ja taakan ja rasituksen tunne syntyy. Niin kauan, kun tietoisuuden tilasi pitää yllä stressiä,  et pääse stressistä eroon. Ulkoiset olosuhteet eivät muutu, koska elämässä tulee aina olemaan jotain stressiä ja haasteita - mutta sinun sisäinen tilasi voi muuttua. Sisäisen tilan muutos vaatii sitä, että opettelet elämään uudenlaisessa tietoisuudentilassa.

Stressi ei ole rajattu mihinkään tiettyyn ihmisryhmään tai ammattikuntaan, vaan se on oikeastaan ihmisyyden yleisin ongelma. Ainoastaan pienet lapset, jotka ovat täysin läsnä tässä hetkessä, eivät koe stressiä. Stressi ei ole pelkästään kiireisten bisnesihmisten tai huippumenestyjien ongelma. Stressi koskee meitä kaikkia, olimme sitä kotiäitejä tai -isiä, työntekijöitä, yrittäjiä, nuoria, vanhoja, opiskelijoita... Olemme ihmisiä, ja siksi stressi yhdistää suurintaa osaa meistä.

Olet varmasti myös kokenut hetkiä, jolloin olet stressitön. Se on ihana olotila.

Kuten alussa mainitsin, stressiin löytyy monenlaista hetkellistä helpotusta. Jos kuitenkin haluat opetella elämään vapaana stressistä, sinun täytyy päästä käsiksi johonkin, joka on enemmän kuin hetken helpotus.

Stress Detox-workshop on kaksipäiväinen workshop, jonka ovat suunnitelleet Oneness & One World Academyn perustajat Krishnaji ja Preethaji, jotka ovat erittäin korkealla tietoisuuden tasolla olevia ihmisiä. Sen lisäksi, että he johtavat tätä suurta tietoisuus- ja transformaatiokoulua, he ovat perheellisiä ihmisiä ja myös menestyviä bisnesihmisiä, eli erittäin kiireisiä ja erittäin tuotteliaita ja aikaansaavia. Eikö olisikin kiinnostavaa ja hyödyllistä kuulla, mitä annettavaa ja kerrottavaa heillä on meille stressiin ja stressinpuhdistukseen liittyen?

Kurssilla yhdistyy muinainen ja moderni, mystinen ja tieteellinen sekä tietoisuuden voima ja alkulähteen voima. Kurssi sopii sekä ensikertalaisille, aloittelijoille että konkareille. Voin omasta kokemuksestani kertoa, että kurssi on todella kaunis, syvä ja voimakas. Kurssilla saat omakohtaisesti kokea sen olotilan, kun koko olemuksesi on puhdistettu stressistä. Saat myös menetelmiä kotiin vietäväksi.

Stress Detox -workshopeja pitävät eri puolilla Suomea O&O Academyssa koulutetut One Consciousness Trainerit. Olen yksi heistä ja sivuiltani voit lukea lisää

https://www.yksisydanyksitietoisuus.fi/stress-detox


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini