HAVAINTOJA IHMISYYDESTÄ -blogi

Ekam - The Oneness Field: voimapaikka maan päällä

Maanantai 27.8.2018 - Laura


Paikka, joka on rakennettu ihmiskunnan heräämiselle

Maailmassa on lukemattomia pyhiä paikkoja.Temppeleitä. Kirkkoja. Muinaisia voimapaikkoja.Paikka, minne itse palaan aina uudelleen ja uudelleen, on The Oneness Field, Ekam. The Oneness Field tarkoittaa ykseyden kenttää, ja sanskriitinkielinen sana Ekam tarkoittaa valaistumisen korkeinta astetta, ykseyden korkeinta tilaa.

Monet temppeleistä on rakennettu jumalille. Ekam, joka on valmistunut vuonna 2008, on rakennettu ihmisille: Ihmiskunnan heräämiselle ja ihmiskunnan tietoisuuden transformaatiolle. Ekamin on rakennuttanut avataarojen Sri Amman ja Sri Bhagavanin poika Krishnaji. Ekamin visio on, että tuhannet ihmiset meditoivat siellä ja saavat kokea heräämistä, muuntumista, yhdistyä voimakkaasti kosmiseen viisauteen tai jumalallisuuteen, korkeampaan tietoisuuteen. Nämä meditaatiot ja prosessit vaikuttavat voimakkaasti myös ihmiskunnan kollektiiviseen tietoisuuteen, koska Ekam toimii eräänlaisena vahvistimena, ja siellä tehtyjen meditaatioiden ja prosessien vaikutukset säteilevät ulospäin auttaen kaikkia ja kaikkea.

Nyt elokuussa 2018 Ekamissa järjestettiin ensimmäistä kertaa 11 päivän mittainen Ekam World Peace Festival. Se oli mahtava, maailmanlaajuinen tapahtuma. Festivaalissa ei ollut kyse rauhanaktivismista, vaan siitä, että tuhannet ihmiset Intiasta ja kaikkialta ympäri maailmaa ilmoittautuivat rauhantekijöiksi, ja kävivät ennen festivaalia läpi useita viikkoja kestävän viikottaisen koulutuksen (verkossa) joka sisälsi viisautta, opetuksia ja meditaatioita, joilla ihminen pääsee siirtymään sisäisen rauhan tilaan. Rauhantekijät sitoutuivat pitämään kukin vähintään 49 ihmiselle rauhanmeditaatioita tai välittämään rauhan Deekshaa. Näin rauhan tietoisuudentila levisi laajalle.

Koko tapahtuma huipentui 19.8. Ekam World Peace Festivalin pääpäivään, jolloin Ekamiin kokoontui paikan päälle tuhansia ihmisiä, ja sadat tuhannet ihmiset ympäri maailmaa liittyivät tilaisuuteen energeettisesti ja videoyhteyden kautta ja saimme yhdessä kokea uskomattoman voimakkaita meditaatioita O&O Academyn perustajien, Krishnajin ja Preethajin kanssa koko päivän.

Mikä tästä paikasta tekee sitten erityisen? Hyvin moni asia, ja kaikesta en ole edes tietoinen. Ekam on mystinen voimatalo sijaintinsa, rakenteensa ja kaikkien yksityiskohtiensa vuoksi. Ei ole väliä, uskotko mihinkään näistä. Kun astut Ekamiin, kundaliinienergiasi ja chakrasi aktivoituvat ja sinulle tapahtuu mahtavia asioita. Sen vierailun jälkeen et ole enää sama ihminen. Aivoissasi tapahtuu muutoksia ja alat havainnoida ja kokea elämää korkeammasta tietoisuudesta käsin.

Tammikuussa 2018 Ekam avattiin maailmalle eräänlaiseksi meditaatiokeskukseksi. Sitä ennen se oli lähinnä vain O&O Academyn kurssilaisten ja oppilaiden käytössä. Tammikuusta lähtien kuka vain on voinut osallistua voimakkaisiin meditaatioihin Ekamissa. Ulkomaalaisille suosittelen tulemaan ns. etsijänä, jolloin saat osallistua päivän kaikkiin neljään meditaatioon. Ne ovat yksinkertaisia, erittäin voimakkaita, pyhiä, kauniita ja transformoivia meditaatioita, joista saat konkreettista apua omaan elämääsi ja samalla autat ihmiskuntaa.

Olen itse vieraillut paikassa ensimmäisen kerran vuonna 2012, kun osallistuin O&O Academyn kurssille. Ekam ja O&O Academy ovat erilliset yksiköt, mutta kaikki O&O Academyn kurssilaiset pääsevät myös Ekamiin, koska tässä voimapaikassa tapahtuu asioita, jotka sen ulkopuolella eivät ole mahdollisia.

En pysty mitenkään kuvailemaan tätä paikkaa ja sen voimaa. Ehkä ajattelet, että ei voi olla olemassa mitään paikkaa, joka olisi toista voimakkaampi, tai että kaikkialla maailmassa on saatavilla sama määrä armoa, ja sitä varten ei tarvitse matkustaa Intiaan. Voin kuitenkin kertoa, että se valtava tietoisuuden kasvu ja sydämen avautuminen, mitä olen saanut itselleni, on peräisin täältä. En olisi tässä tietoisuudentilassa, missä nyt olen, ilman Ekamia ja O&O Academyn kursseja. Jos olet kiinnostunut lähtemään ja kaipaat lisätietoja, käy sivuilla www.theonenessfield.com